Midjen krymper!

Da har jeg kommet hjem fra Kreta, og som alltid har man jo fråtset litt i ferien. Da er deg også moro å måle seg når man kommer hjem, om da målene har blitt mindre.. hehehe… Etter to uker uten trening merkes også muskeltapet, og det blir godt å komme igang igjen! Dagens måling ser i alle fall slik ut! :)

Vekt: 64 kg, 0 ( 0 kg fra start) (musklene begynner å merkes!!)
Overarmer: 24 cm, 0 cm (-6 cm fra start)
Bryst: 84 cm, 0 cm (ENDELIG har jeg pupper!!!) ( 0 cm fra start)
Midje: 73 cm,  – 1 cm (-12 cm fra start)
Mage: 83 cm, 0 cm (- 10 cm fra start)
Rumpe/hofte: 94 cm, 0 cm (-6 cm fra start)
Lår: 44 cm, +1 cm (-5 cm fra start)

Starten er jo i November 2011, og det er ikke lenge til det har gått ett år siden jeg begynte målet mot mitt «gamle» jeg. Nå kommer jeg aldri til å veie 46 kg igjen som jeg gjorde i 2010 før jeg ble gravid, men jeg kan godt få tilbake sixpacken, styrken og energien!! Så det er nå det det virkelig begynner, nå som jeg endelig føler meg sexy og sterk igjen. Nå er det bare energien igjen, så er jeg der. Klar til å begynne på neste etappe av treningen. Treningen som skal gi tilbake styrken og sixpacken. Trenignen som hjelper meg tilbake. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s