Kreta

Da har vi kommet oss hjem fra en uke på Kreta, og det var IKKE feil med sol og varme etter en bedriten sommer! 😀 Vi bodde i Agia Marina utenfor Chania, og leiligheten vår var romslig og fin. Når man bor omtrent PÅ bassenget er det jo ikke vanskelig å tilbringe dagen der, og det var kos for både store og små. Vi leide oss bil så vi kunne utforske øya, og selv om vi var både innom Platanias, Rethymno og Chania var høydepunktet desidert da vi kjørte over magiske fjell for å se stranden/øya Elafonisi! Nydelig sand, helt klart, blått vann så langt øyet kan se på ene siden, og digre fjell på andre siden! Rett og slett vakkert!!

Jeg elsker jo gresk mat, så jeg fråtset i alt de hadde å tilby. Shopping stod også på planen, og statuer, kjøkkenutstyr og mye annet ble shoppet med stor apetitt. Bra jeg har en tålmodig mann og sønn! Jeg skal ikke kjede dere med detaljer fra turen, da blir vi ikke ferdig. Sammenlagt koste vi oss glugg ihjel, og vi ser frem mot en vakker høst med sol i blikket! 🙂

På stranden i Elafonisi

Bade @ Elafonisi

En som koser seg på ferie!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s