Min elskede skatt

Jeg har fått beskjed om at jeg blogger for lite om Leo siste tiden, og det er jeg enig i!!! Min elskede lille skatt er absolutt verdt å blogge om, og jeg skal bli flinkere! Jeg har vært dårlig til å blogge generelt i det siste, og det er mest grunnet en veeeeldig travel hverdag, men også dårlig motivasjon. Jeg finner liksom ikke de rette ordene å skrive, og føler det jeg skriver om går mye på det samme.

Firmaet mitt går strålende, og det blir bare mer og mer å gjøre! Jeg har virkelig gjort et bra yrkesvalg her, og ser for å jobbe med dette så lenge jeg har klienter og mulighet! Det er også deilig å ikke ha økonomiske bekymringer lenger, og det er digg å føle en fantastisk frihet jeg ikke har hatt før!!

Og så har vi Leo. Leo er nå 15 mnd (i dag faktisk!!) og han har hatt en rivende utvikling de siste ukene. Rett før jul lærte han å gå noen skritt, og nå går han mer enn han krabber. Han har lært å løpe også, så nå er det virkelig ikke stille her når han er hjemme!!! Han er veldig flink til å leke seg selv, og kan sitte på rommet sitt å lese i en bok (høytlesing for seg selv) i 30-45 min, og bygger lett med legoen sin alene. Men så er det alltid stas når mamma og pappa joiner da. 😉

Leo elsker barnehagen, og vi har måttet forlenge dagene hans for at han skal være fornøyd. Han er nå ca. 7 timer i barnehagen man-fre, og han elsker det! Tilbakemeldingene fra barnehagen er at Leo har tilpasset seg bedre enn noen de har sett på veldig lenge, og han er blir og fornøyd fra han kommer til vi henter han. Han spiser bra, og prater som en foss! Han er også veldig rolig og forstandig, og veldig leken og aktiv. Bøllene har respekt for ham, og han har til og med fått seg kjæreste! En liten søt frøken og Leo har virkelig funnet tonen, og de leier, leker med hverandre og koser og klemmer på hverandre. Når vi henter Leo kommer hun løpende for å gi ham en klem, og når vi leverer han om morgenen er hun først bort for å si hei til Leo. Så koselig! 😀

Han prater som sagt som en foss, og nå er det ikke måte på hvor mange ord han kan.

Heia, Hei, hallo, hade (med vinking), mamma, pappa, nei, ja, bade, ball, Leo og en del vi ikke er helt sikker på. Han kan også telle til tre, og går rundt å sier «eeen, tooo, TEH!!» hehehe… Moro! I tillegg har han begynt å fake latter! Om jeg og sambo ler av noe ser han opp på oss, og så ler han litt sånn «ehehe» som om han mener han skal le også. Vi hører det er falskt, men det gjør det jo bare sjarmerende.. 😉 Han prater masse i telefon, og alt som kan brukes som telefon plukker han opp og sier «hallo». Så går han rundt med tingen til øret mens han prater og ler som om han har en samtale med noen! 😛

Han har også funnet ut at Astrid Lindgren er bra. Vi kjøpte samleboksen hennes på DVD til ham til jul, og Emil og barna i bakkebygrenda er store favoritter! Vi håper bare han ikke lærer noe av Emil! hehe.. Koselig å sitte med Leo i kosekroken når vi ser Emil eller andre koselige filmer. Han er ram på å leke gjemsel, og er veldig flink til å lete etter oss! Han sover godt om natten, og legger seg uten bråk om kvelden. Vi har rett og slett en drømme-unge!

Da har dere fått litt info om vår kjære skatt og hvordan han utvikler seg! 🙂

 

2 tanker på “Min elskede skatt

 1. He he he….! Han har utrolig personlighetsutvikling i tillegg til alt det andre jo! Storesøsteren min har ei datter på 3 år nå, og hun hadde store empatiske evner allerede som 1 åring. De i barnehagen hennes sier at det ikke er vanlig med empatiske evner hos barn før 3 års alderen! Lurer på det samme med Leo faktisk, om han har fått de evnene før andre i den alder? Virker sånn ut i fra det du skriver om han.

  Jeg har ikke satt meg helt inn i hva som er «normalt» å kunne ut i fra hvilke aldertrinn, men personlighet derimot: det kommer jo med en gang, eller hur?

  Sjarmerende når han går i telefon for så å «bomp», rett på gulvet, så reiser han opp og prater igjen! Alt er så søtt når en er liten og gjør det…hadde jeg gjort det samme, ville folk trodd jeg var full! 😛

  Mucho mucho lykke til videre med jobblivet også! Godt å høre at du gjør det bra som gründer allerede! 😀

  • Personlighet utvikler seg allerede i magen, og jeg så mange like trekk med Leo fra inni og utenfor magen da han ble født! 🙂 I barnehagen er han en liten fredsmegler, og hever kun stemmen når de som bråker ikke hører på ham! Når de andre barna bøller med ham (dytter han, tar fra ham leken osv) snur han seg bare bort og finner på noe annet. hehe.. Det er visst ikke vanlig det heller, men han har vel arvet pappa’n sin der gitt! Jeg tar heller fighten enn å snu meg bort i de fleste tilfeller. 😉

   Ingen ting kan forstyrre ham når han prater i telefon, og selv om jeg høres oppgitt ut på slutten er det min «advarende stemme» før jeg blir virkelig morsk. Jeg pleier å si fra to vennlige ganger før jeg blir morsk, og må jeg si fra mer enn èn gang i morskt toonefall blir han fysisk fjernet fra åstedet. Men sta som han er vil han jo borti lell! hehehe…

   Firmaet kunne ikke gått bedre, og jeg elsker å ha penger til overs HVER måned! Me like! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s