Lille speil på veggen der

Hverdagen som småbarnsmor består av stress, jobb, husmorplikter, bleieskift og levering og henting i barnehage. Bare dette gir jo trening så det holder, men etter jeg begynte med GO123 har jeg fått energien tilbake til å kunne gjennomføre en dag som husmor og karrierekvinne uten å føle meg utslitt fysisk og mentalt! I tillegg har jeg endelig fått energien til å begynne å trene, og selv om det fortsatt er i et tidlig stadium har det tyrdegvis fungert riktig så bra. I dag når jeg gikk forbi speilet i gangen måtte jeg nemlig stoppe og gå tilbake. Hvorfor? Fordi jeg kjente ikke igjen kvinnen som kikket tilbake på meg!

Fra å være små-lubben og ukomfortabel med kroppen min har jeg plutselig flat mage og muskler i armene. Rumpa har fått et lite løft, og dobbelthaken er på vei bort. Jeg måtte smile og studere meg selv nøye i speilet før jeg løp på badet og opp på vekta. Resultatet? Minus 3 kg på bare èn uke!!

Så langt i dietten har jeg gått ned 10 cm rundt midje og 9 cm rundt magen, men kiloene har holdt seg på det samme. I forrige uke hadde jeg gått OPP 1 kg, og det falt ikke i god jord! Men etter streng diett siste uka med kun suppe og shakes (har begynt med tannregulering så kan ikke tygge enda) + masse trening foran nintendo wii (boksing, dansing og zumba), har kiloene rast av! Og det beste med tannregulering er jo at jeg greier ikke tygge sjokolade skikkelig, og jeg har ikke tålmodighet til å suge den. Så da lar jeg heller være å spise godteri! Føler meg flink 😉

Lille speil på veggen der, hvem er fornøyd med egen innsats her? JEG! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s