God hverdag Norge!

Facebook-geek som jeg er sitter jeg ofte og leter etter nyttige sider på nett, og da særlig facebook. Jeg elsker min Tassimo maskin, så jeg er selvfølgelig tilhenger av Tassimo Norge, men her om dagen har det kommet en ny side! God hverdag Norge er en side fra P&G, og den skal inneholde tips og triks til en lettere hverdag. Jeg har kikket på den svenske siden som har holdt på en stund, og jeg lever i håpet om at jeg kan lære noe fra den norske siden etterhvert. Er jo ikke så mye der nå siden den er ny, men den blir kanskje bra på sikt! Verdt å prøve! 😀 Jeg gjør hva som helst for en lettere hverdag!!

Og liker dere silke anbefales virkelig sengetøyet og andre silkeprodukter fra Astell! Mye av silken deres er sandvasket, noe som gjør at den ikke er så glatt. Me LIKE!!! Gleder meg til å prøve sengesettet jeg har lagt av hos dem! De har også nylig startet facebookside, så det blir lettere for lille meg (og dere) å følge med på nyheter som kommer! 🙂

Jeg elsker alt det herlige som finnes på facebook!!! ❤

2 tanker på “God hverdag Norge!

  1. Facebook er mer enn å bare se på bilder av andres liv…selv følger jeg med på de filosofiske og politiske innlegg på facebook…lettere å lese de innleggene enn de som er på partienes hjemmeside. Grunn: man får med alle diskusjonene også.

    Skal sjekke ut de sidene du nevner…:-D

    • Ja ikke sant!! Andres liv er interessant osv, men det blir litt langdrygt. Da er det kjekt med andre ting der også! Elsker disse sidene, selv om to av dem startet for bare noen dager siden. Det blir bra etterhvert 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s