Ufint!!!

Opplevd hjemme i tigerhulen i kveld:

Sønn blir vekket for å ikke sove for lenge, blir hysterisk og krabber rundt og klager som om døden er nær. Mor lurer på om det kan være bæsj i bleia, så mens den lille er på alle fire bøyer mor seg ned, drar ned strømpebuksen hans, og drar bleia litt til side for å sjekke. Når mor er så nærme som over hode mulig promper den lille så høyt at det blafrer i håret til mor.

Utfall: Mor og far knekker fullstendig sammen i latterkrampe mens den lille ikke skjønner helt hva som skjedde. Når mor og far ikke slutter å le tenker han som så at det er best å joine, så ligger alle tre i hver sin krok og hyler av latter.

Familieliv ❤

2 tanker på “Ufint!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s