Tannregulering = streng diett

Jepp! Jeg har i en alder av 25 år begynt med tannregulering. Både fordi jeg hater tennene mine, men også fordi det er vondt å spise slik de er nå. I går var dagen, og i dag går det egentlig i flytende føde.

Men selv i en slik situasjon må man jo kunne finne positive ting? Munnen full av metall, jeg ser ut som et monster når jeg smiler, Leo syns regulering er ekkelt og sutrer her gang han ser den, og jeg greier ikke tygge. Positivt? Not much! Men tenk på fordelene! Om 2 år har jeg pene tenner og lettere for å spise, og pr. dags dato er det flaks jeg har GO123-dietten så jeg får i meg næring uten å måte tygge noe. Så dietten er virkelig på plass igjen! 😉

Nå må jeg bare venne meg til alt det andre….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s