Stakkars gutten vår

I dag fikk vi litt av et sjokk! Leo fikk plutselig blemmer over hele kroppen, og de spredte seg fort! Jeg tenkte med det samme at det kunne være vannkopper, og til legevakten det bar. Der fikk vi seff en lege som nesten ikke kunne norsk, og han tok ting med knusende ro. Etter en rask undersøkelse fant han ut at Leo har IKKE vannkopper, men har fått en allergisk reaksjon. HVA han er allergisk mot vet han derimot ikke. Så vi fikk medisin, og beskjed om å bestille time til fastlegen så han kan sende oss videre til allergi-spesialist. O yoy!

I tillegg mente en annen lege som stoppet oss i gangen etter å ha hørt Leo hoste, at han kunne ha RS-hoste. Aner ikke hva det er, men har han det må han på sykehuset et døgn for å få oksygen. Hun ville ikke blande seg for mye inn, men vi må følge nøye med om han får feber igjen de neste dagene. Får han det må han rett til legevakta igjen! Det skal ikke være lett å være syk gutt…

Så nå går han på medisin for å få bort blemmene på kroppen, og vi må følge med på om han får feber. Det kunne vært verre da. Vi skal feire bursdagen hans i helgen både lørdag og søndag, og det hadde vært KRISE om det hadde vært vannkopper eller noe annet smittsomt! Så vi slapp unna der! Men ikke moro å ikke vite hva han er allergisk mot.

Oppå alt dette blir jeg ikke frisk, og jeg hater å være syk! 2 uker konstant syk er forjævlig, og det har enda ikke bedret seg. Bihulene er fucka, så jeg går på medisin for å bli bedre. Sambo har også slitt med sykdom siste to ukene, så vi har måttet dele veldig på Leo. Og siden vi ikke har noen i byen her til å avlaste oss får ikke vi ikke hvilt oss heller, så da blir vi ikke friske. Heldigvis kommer bestemor til byen i morgen, og hun klør i fingrene etter å holde på med Leo! Så da overlater vi ansvaret til henne noen dager så vi kan planlegge bursdag og prøve å bli frisk. Jeg har et møte med jobben i morgen også, så jeg får vel bare pakke meg godt inn med varme klær og håpe jeg greier å konse. Får vel begynne å forberede meg…

2 tanker på “Stakkars gutten vår

 1. Oi oi!

  God bedring til familien!

  Selv har jeg hatt øyekatarr, streptokokker og bihulebetennelse i to uker selv!(spesielt i det siste hatt rett og slett j*vlig vondt i øregangene til halsen) Og det hjalp ikke med antibiotikakur på 10 dager osv osv……så jeg gjør nå ting på naturmedisinsk vis: akupunktur, drikker c vitaminer og spiser hvitløksfedd, og så mediterer jeg gjennom smerten. Så langt, funker det bedre enn antibiotika faktisk…joa, jukser med paracet og ibux når halsen er for jævlig.

  Tenkte ikke naturmedisinstuff til Leo, for det er greit å ha skikkelig medisinsk tilsyn til. Men for din del; kanskje prøve ut litt naturmedisin +akupunktur for å ta knerten på bihulebetennelse?

  Vet ikke om du tror på sånt, men kanskje verdt et forsøk?

  Igjen masse god bedring!

  varme hilsner Dr.daisy

  • Så kjipt at du er syk du også 😦 Jeg tror veldig på akupunktur, men jeg jeg har virkelig ikke råd til det, så siden jeg har frikort hos legen velger jeg den gratise løsningen 😉 hehehe… Leo har fått en type allergimedisin, og den funker veldig bra! Nå ser han ikke ut som han har flekktyfus lenger! hehe.. Jeg tar noe naturmedisin som skal bygge opp immunforsvaret, og det funker veldig bra helt til jeg blir syk. Men istedenfor å være syk en gang i uka som jeg var før, har jeg bare vært syk med noe to ganger på flere måneder!! 😀 Men jeg er aldri forkjølet, så å være så syk i to uker har virkelig tatt på!

   Ønsker deg masse god bedring!!!

   Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s