Sverige-tur med familien

Det har skjedd mye de siste dagene, noe som har satt bloggingen litt ut av spill. Det har skjedd mye som må tenkes gjennom og planlegges, og det blir nok en veldig spennende tid fremover! Synd jeg ikke kan skrive noe om det enda siden det er på begynnerstadiet, men trust me! Dere får vite det når tiden er inne! 😀

Så for å få tankene over på noe annet dro jeg og familien til Sverige i dag. Vi elsker å kjøre tur, så hva passet vel bedre enn å sette seg i bilen og kjøre til grensen? Vi surret noen timer på Nordby-senteret og svidde av litt cash, spiste kinamat, og bare rett ut koste oss sammen vi tre. Jeg og sambo koste oss sammen med gullet vårt, og Leo koste seg på tur. Jeg fikk bl.a. ny vår-kåpe av sambo, og den er bare LEKKER!! Gleder meg til jeg kan begynne å bruke den om ikke lenge! Nå som våren er her (den begynner 1.mars hvert år) er det ikke lenge igjen! I tillegg kjøpte vi et lite lager godteri, barnemat, bleier, våtservietter og såpe. Så det ble det en del andre ting også, men man kan jo ikke ramse opp alt 😉 hehe..

Nå ligger lillegull og sover søtt på rommet sitt, og vi sitter å koser oss i hver vår lenestol. Nå har vi ENDELIG funnet en sofa vi begge liker, så nå gleder jeg meg til vi kan bestille den! Da blir det litt enklere med nærhet og kos om kvelden også. Er litt vanskelig når vi sitter i hver vår lenestol. Det er gode stoler, men litt ensomt blir det jo..

Håper alle får en fantastisk helg! 😀

2 tanker på “Sverige-tur med familien

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s