Utfordring: 4 ting!

Jeg har blitt utfordret av Nitapus! Så da er det vel bare å sette igang! 😛

Utfordringen er…

Nevn:

-4 TV-program du ser på

-4 ting du har gjort i dag

-4 ting på din ønskeliste

-4 ting du liker dårlig

4 TV-program du ser på

Denne var lett! Spartacus, True blood, Private practice og Criminal Minds! Fantastiske serier på hver sin måte! Ellers går det mye i filmer, men hadde jeg begynt å ramse opp dem hadde jeg ikke blitt ferdig 😛

4 ting du har gjort i dag

I dag har jeg reist med fly, gitt Sønnen grøt, oppdatert meg på data’n og laget middag. 🙂

4 ting på din ønskeliste

– Kjøkkenmaskin
– Ny sofa
– Bilderammer
– Ildfast form og kakeformer

4 ting du liker dårlig

– Edderkopper!!!!
– Mennesker som er falske, lyver, baksnakker, mobber og stjeler
– Mat av fiskefarse (fiskekaker, fiskeboller osv…)
– Krybbedød

Da er utfordringen tatt og gjennomført, og siden jeg da må utfordre noen  sender jeg denne til Faustina, Mia, Eirin og Anne Kristine! Lykke til 😉

 

6 tanker på “Utfordring: 4 ting!

 1. Haha… av og til leser jeg alt for fort: Skjønte ikke helt hvorfor du hadde «Blindtarmer» på ønskelisten din… ;D

 2. Jippi! Jeg har blitt utfordret! 😀

  Men….skal innrømme at jeg for tiden har mest kontakt med kommentatorerne mine og ikke andre bloggere. Så jeg sender heller utfordring til dem. 🙂

  Ps, jupp, tar meg en liten 5 minutters «røykepause» på jobben i resepsjon i Oslo. 😉 Hey, jeg vet, jeg røyker ikke, men når alle røykerne tar røykepause 5 minutter i timen, skal søren meg jeg også ta meg rett til 5 minutter også! 😉

  Ha en knakandes god dag! 🙂

  • Når jeg jobbet som servitør og bartender jobbet jeg sammen med maaange røykere som bare forsvant i tide og utide. Fryktelig irriterende, så jeg begynte med røkepauser jeg også! Røyker ikke selv, men HEY! Om de kan ta pause når de ønsker kan jeg det også 😉

   You go, girl!

 3. Tilbaketråkk: Utfordring: 4 ting. | Delight delirium blogg ヅ

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s