Avhengig!!

Jeg følger veldig lite med på serier, og de jeg følger med på er ganske forskjellige. True Blood, Private practie, Bones, Cake boss og The delicius miss Dahl er de jeg følger mest med på (ikke slavisk, men går de på tv så blir de prioritert forran noe annet), og så har du serien jeg ikke greier meg uten. Serien jeg har blitt besatt av, og som er like avhengighetsskapende som narkotika (har aldri prøvd narkotika, men jeg fant ikke noe bedre sammenligning). Her har du usensurert sex og nakne kropper (både kvinner og menn), du har gladiatorer, pene kjoler, begjær, kjærlighet, bedrageri, drap, mysterier, og ikke minst slossing! Serien utspiller seg i det gamle rom, og jeg elsker alt som har med historiske tidsaldere. Denne serien er midt i blinken for meg! Lurer du på hva jeg snakker om? 

SPARTACUS – BLOOD AND SAND!!!

Hovedpersonen (sparacus) er så kjekk og sexy at det gjør nesten vondt å se på ham! Sesong 1 var slutt så alt for fort, og til min store begeistring begynner sesong 2 8.februar, og jeg gleder meg som en liten unge voksen kvinne til det starter opp igjen! Dere som ikke har sett denne serien har gått glipp av en FANTASTISK serie!!! Den går på kanalen MAX hver tirsdag kl.22! ANBEFALES!!!

Spartacus *sikle*

 

10 tanker på “Avhengig!!

 1. Her i huset er det True Blod som er tingen! Jeg er ikke helt på vampyrbølgen sånn ellers, men den serien er driiiiitbraaaaaaa! 😀

 2. Ja, den er fantastisk! Men du vet vel at Andy Whitfield (Spartacus) måtte si fra seg rollen fordi han har fått kreft? 😦 Det er en annen skuespiller som tar over.

  • WHAT???????? Det visste jeg IKKE!!! Så synd! Ingen kan spille Spartacus som han… Sukk… Det forklarer første episode i sesong to.. (jeg lastet den ned og tjuvstartet….)

 3. Ah, makes two of us. Jeg er også helt hekta på serier, og må ha ett par episoder hver kveld (om ikke noe annet kommer i «veien»). Av de du nevner er det kun True Blood jeg har sett gjennom, men kommer nok til å sjekke ut Spartacus også.

  Her er et par tips til andre gode serier:

  The Mentalist – Etterforskning med en liten twist. Patric Jane er tidligere mentalist og sjarlatan som har snudd om og hjelper CBI med å etterforske drapsgåter. Flere av «teknikkene» han bruker, er gjenkjennbare for de som har interesse for hvordan hodene våre fungerer… 😉

  Fringe – Etterforskning med en litt annen twist. Her går det mer i pseudo-vitenskap og litt over i det paranormale. Fringe er også betegnelsen på forskning som ikke går på «ekte» vitenskap, men som alikevel følger vitenskaplige metoder. Spennende serie som inkluderer den gale professoren.

  Breaking Bad – Kemi-lærer med diagnosen uhelbredelig lungekreft, bestemmer seg for å begynne å koke crack. Drama med en god porsjon humor.

  • Sparatcus er fantastisk! 😀

   Gode forslag du har der. Har vært innom første og siste, men som sagt følger jeg ikke nøye med på serier. Er bare spartacus og True blood som er obligatorisk 😉

  • hehe.. 4-5 er ikke mye sånn sett. Følger jo ikke slavisk med på dem, det er de seriene jeg liker å titte innom 😉 Men skjønner det så rart ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s