Rolige dager

De siste dagene har heldigvis vært mindre spennende. Det har vært en travel jul, og et minst like travelt nyttår! Så i går hadde jeg og sambo skikkelig rydde/vaske dag, og vi ble nesten ferdige med alt. Det skal skje mye i leiligheten fremover, og jeg gleder meg til vi blir ferdig!! Ellers har det ikke skjedd så mye siste uka siden både jeg og Leo har vært syke. Tette bihuler og vond hals + snørr i bøttevis er IKKE kult, og Leo har vært så tett om natten at jeg måtte ringe nødnummeret mitt, nemlig bestemor. Hun er våken til ganske sent, og det var godt å få noen råd om hva jeg skulle gjøre når babyen min er så tett. Jeg endte opp med å legge en tykk eventyrbok under madrassen hans, og det hjalp veldig!! På det verste la vi han på en stellepute mellom oss for vår egen sjelefreds skyld.

I natt har vært tidenes verste natt etter Leo ble født, og jeg har vel sovet en time til sammen. Heller ikke så kult. Leo har ikke villet sove, og jeg har aldri vært så morgengretten som da jeg sto opp med gullet i dag, to timer tidligere enn vanlig! Noen ganger skulle jeg ønske menn kunne amme også… Men så snart jeg bikket over å ble skikkelig overtrøtt senere på dagen steg humøret i et rasende tempo! Merkelige greier! 😛 Sambo syntes synd på meg, så han kjørte meg til solarium så jeg kunne ligge der å fantasere om sommeren en liten stund. Det endte med at jeg sovnet, og følte meg litt snytt siden tiden gikk så alt for fort når man sover.

Når vi kom hjem fra solarium og handletur laget vi oss verdens mest avanserte mat, pølse i brød. For å toppe hele middagen drakk jeg medbrakt julebrus fra hjembyen (den selges ikke i Oslo) og følte at jeg var i et barnebursdags selskap! hehe.. Så dro sambo ut for å jobbe, og jeg han opp klær, tømte oppvaskmaskinen, bakte cookies med mandel- og sjokoladebiter, og la Leo. Ikke nødvendigvis i den rekkefølgen. Det ble tre bokser med cookies, til sambos store glede. Han elsker kjeksene jeg lager, og særlig disse er en tydeligvis en stor favoritt. 🙂 Så nå sitter jeg med eplenektar på bordet og kjeksene på armlenet til lenestolen og ser ‘Bones’ på dataen. Leo sover søtt i sengen sin, og livet er ganske så behagelig 🙂 Så selv om de siste dagene har vært minimalt aktive (med unntak av noen få aktiviteter) så har det vært utrolig digg å bare ta livet med ro! 😀

Ha en flott uke videre, folkens! 😀

Digg å ta livet med ro!

2 tanker på “Rolige dager

 1. Kjekt å lese du nyter dagene for tiden. Sånn det burde være 🙂

  Lurer på en ting: Mulig du deler oppskriften på disse herlighetene du baker? 😉

  Mvh Bodil

  • Ja det er fantastisk å ha to så flotte gutter 🙂 Oppskrift deles gladelig!

   200 gr smør (mykt)
   300 gr sukker
   2 egg
   300 gr mel
   1 ts bakepulver
   1/2 ts hjortesalt
   50 gr mandler
   100 gr kokesjokolade (helst mørk)

   1. rør smør og sukker hvitt med mikser
   2. tilsett egg og rør de inn
   3. finhakk sjokolade og mandler og ha i røren
   4. tilsett resten av ingrediensene
   5. settes til små topper på stekebrett med GOD avstand! 3×3 rekker f. eks. Ca. 1 ts pr. topp
   6. stekes på 200 grader i ca.6-8 minutter. Begynn på 6 min og se hvor lang tid det trengs. Når de er gyllen i kantene er de ferdige om du vil ha dem sprø. Om du vil ha dem seige så ta dem ut når alle er helt flate men før de begynner å gylnes i kantene 🙂

   Håper det smaker! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s