Babykino

I dag har jeg og Leo vært på babykino for første gang, og det var stooor suksess! 😀 I dag viste de den nyeste narnia-filmen, og siden jeg elsker eventyr, drager og koselige løver passet denne filmen perfekt! Lurer du på hva babykino er? Det gjorde jeg også!

Babykino er film som vises i kinosal, men det er lavere lyd, det står på lav belysning og de setter frem bleiebøtte så man kan skifte bleie om det trengs. Det er lov å amme, og filmen vises gjerne i en mindre sal siden det ikke er så mange som pleier å gå samtidig. Jeg gikk sammen med ei jeg har møtt på forum i svangerskapet, og det var veldig koselig å gå på kino med henne og datteren hennes. 🙂 Leo Nicolai koste seg masse, og var ingen problem å ta med han på kino! Lille tv-slaven min.. hehe… Så dette skal jeg absolutt gjenta om ikke alt for lenge! 😀

4 tanker på “Babykino

  1. Det høres ut som et veldig bra tilbud. Det skal jeg sjekke om de har her også, så jeg kan ta en tur på kino en dag 🙂

    • Kommer vel an på hvor du bor, men blir mer og mer vanlig, til og med på små steder 🙂 Er virkelig verdt det! Man føler at man kommer seg ut å gjør noe koselig enten alene eller sammen med noen, og man kan ta med babyen uten å måtte gå på cafe eller lignende. Er koselig det også, men variasjon fryder 😉

    • Vi var på saga kino, men på ringen kino er det visst bedre, så vi skal begynne å gå der istedenfor. Er genilat påfunn! Jeg elsker å gå på kino men det er jo litt vanskelig med en liten baby, så topp at han kan være med!! 😀 Bare si fra om du vil bli med oss. Jo fler jo bedre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s