Året som har gått

Det har vært et spennende og lærerikt år. Det har skjedd mye, og jeg er velsignet som har så flott familie, og så mange flotte mennesker rundt meg! 2010 har vært innholdsrik på godt og vondt, og jeg ser tilbake på året som har gått med blandede følelser. Det har vært oppturer og nedturer, og det er rart hva man kommer seg igjennom om man har riktig støtte. 

Året begynte med en herlig ferie i januar til Krabi i Thailand med min kjære. Vi hadde to fantastiske uker under solen, der vi hoppet fra øy til øy og bare nøt lite trafikk og lite mennesker. Vi koste oss med snorkling og bading (kunne greid meg uten maneten), og en og annen jungeltur. Vi red på elefanter og badet i mineralkilder inne i jungelen. Vi koste oss masse, og fikk oppleve helt fantastiske ting og møtte mange fantastiske mennesker!

To uker etter hjemkomst fikk vi sjokket som forandret livet vårt. Grunnen til at jeg følte meg så rar var klar. Testen viste to blå, og etter en kjapp diskusjon med min kjære og nærmeste venner + samtaler med familien valgte vi å beholde den lille skatten. Var vel ikke akkurat beskjeden om at jeg var gravid min venninne hadde forventet seg som bursdagsgave! Så startet 7 mnd med forandringer, planlegging og forventninger. Og ikke minst stress og mas fra nav. De skapte en så stressende situasjon at det er rart jeg ikke aborterte pga dem! Hele sommeren gikk til å krangle med dem, så jeg har ikke så mange andre minner fra de månedene. Jeg minnes noen koselige turer i parken med vennegjengen før bekkenløsningen ble så ille at jeg ikke greide å sitte på bakken lenger.

I slutten av juli flyttet vi inn i ny leilighet, og vi kunne endelig begynne å kjøpe inn og ta imot babyutstyr. Vi fikk møblene min kjære hadde i huset han hadde sammen med ex’n, og vi kunne endelig bo bedre enn i en liten hybel med masse skrot. Vi koser oss masse her, og er så glad vi fant en så flott leilighet i et så flott område. Vi har fått god kontakt med naboene, og særlig et ungt ektepar i 3.etg som venter barn i februar 🙂

I oktober kom endelig dagen vi ventet på, og 19.10 ble vår elskede sønn født. 51 cm lang og 3540 gram. En perfekt gutt som er snill som et lam og blid som solen! Han er rolig som en myk sommervind og har temprament som en tiger! Han er vakker som en prins og lur som en rev. Han er virkelig perfekt!! Vår store stolthet 😀

I november fikk vi endelig bil med 5 seter, og vi kunne begynne å ta med lillegutt på tur. Digg å kunne dra steder sammen! 😀

I desember har det vært forberedelser til jul, og vi bestemte at vi skulle ta turen til min familie i år siden mødrene mine får barn i mai, så greit at de får neste år alene. Gaver ble kjøpt inn og vi var spente på hvordan det ville bli å kjøre så mange timer med en liten baby. Han sov hele veien, så ingen problemer der når vi la inn to lange stopp 🙂 Men 3 dager før jul, og dagen før vi reiste, fikk vi en forferdelig tris beskjed. Eirid, datteren til et vennepar, døde i krybbedød 22 mnd gammel. Det ble mange tårer, mange tanker og mange samtaler. 4. juledag var det begravelse. Ikke en ønskelig slutt på det gamle året.

Nyttårsaften ble feiret med svigers, og Leo koste seg masse med farmor og farfar! Vi fikk god middag, masse gode kaker, og jeg hadde bakt cookies med sjokolade- og mandelbiter i som bidrag. Jeg er tydeligvis flink til å bake, for de ble veldig populære 😉 De bor oppom byen, så når vi står på balkongen deres har vi panoramautsikt over hele Oslo! Utrolig moro å se på fyrverkeriet derfra! 😀 Så satt vi å så på lysbilder fra min kjære var baby, og det var moro å se hvor lik Vår lille skatt er pappa’n sin! Det rare er at Tigergutt er veldig lik meg som baby også, så han er tydeligvis lett blanding. hehe… Vi koste oss masse, og det var med godt humør vi ønsket hverandre godt nytt år!

Jeg gleder meg til å begynne på det nye året, og har store forhåpninger til 2011! Dette blir et FLOTT år!!! 😀

Godt nytt år alle sammen! 😀

Happy new year

 

 

2 tanker på “Året som har gått

  1. Ser utrulig bra ut både du og ungen 😀
    Ikke gå ned mere kilo nå… er alltid bra med kurver og former veit du 😉

    • Tusen takk for det! Bra å få et lite boost på selvtilliten 😉 Jeg skal vel ikke ned så mye mer, er vel heller mer å gjøre om fettet til muskler som er planen 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s