Energibombe!!

Etter flere måneder i koma og med manglende energi og livsmot har det plutselig dukket opp masse energi fra no where! Jeg skjønner ikke helt dette! Hadde en fantastisk bra dag i går til tross for alle kynnerne, og i dag har det bare blitt bedre og bedre! Min kjære holder på med diverse prosjekter, og mens han holder på med dette er jeg alene hjemme. Vanligvis betyr det tv-titting og data (og en del soving) men ikke i dag! I dag tok jeg mot til meg å la meg på spikermatten min til tross for at det ikke anbefales gravide å gjøre det. (Kan noen fortelle meg hvorfor gravide ikke skal ligge på spikermatte? Det står ikke forklart noen steder!!) Det endte tydeligvis med at energi-nivået mitt steg til skjeldne høyder!

Etter spikermatten og en dusj følte jeg meg som et nytt menneske, og gikk meg en lang tur i høyt tempo. Jeg regnet med å være ødelagt når jeg kom hjem siden jeg vanligvis ikke holder ut å gå lengre enn fra leiligheten til bilen uten å få vondt. Bekkenløsningen liker ikke at jeg går, og i alle fall ikke fort! Men da jeg kom hjem ventet jeg på smerter og bevegelsesvansker som ikke kom. På turen fikk jeg ekstremt mange smertefulle kynnere, men jeg gadd ikke stoppe og gikk meg gjennom dem. Da jeg kom hjem til lenestolen (mens jeg ventet på bekkensmerter) kom de som perler på en snor, den ene vondere enn den andre, men de roet seg (u)heldigvis og Tigergutt ble like aktiv som han pleier å være. Jeg syns de kunne gått over til rier.. hehe..

Jeg trodde at energien skulle forsvinne og bli borte igjen, men nei da!! Så da begynte jeg å vaske leiligheten og ventet fortsatt på at bekkenet skulle lage kvalm. Ingenting skjedde, og etter å ha ligget på badgulvet å skurt og skrubbet og fortsatt ingen smerter viste seg ble jeg nesten sjokkert! Kynnerne begynte å komme hyppig igjen, men jeg vasket meg gjennom dem. Nå er jeg ferdig etter noen timers arbeid, og bekkenet er (nesten) like fint, energien er fortsatt på plass, og kynnerne har roet seg til et levelig nivå. Tigergutt dulter meg i magen og vil ha kos, så nå sitter jeg bare i lenestolen og stryker på magen og ser «skal vi danse» med god samvittighet.

èn ting er i alle fall sikkert: Spikermatten skal brukes hver dag fra nå av!! 😀

4 tanker på “Energibombe!!

  1. Stille før stormen kanskje? Har hørt om andre som har fått masse energi rett før fødsel 🙂 Bare pass på at du har igjen fødekrefter 😉

    • hehe.. ja har hørt rykter om det samme, men tviler på at det er tilfellet her 😛
      Fødekrefter skal jeg alltids greie å oppdrive! Kommer til å være så glad for å bli ferdig med dette at jeg får masse krefter bare i ren glede!

  2. Kan høres ut som ting snart skjer ja, jeg fikk fortidlig vannavgang i uke 37/38, så gikk å lakk i noen dager og hadde da kynnere konstant, men som i ettertid viste seg å være rier, så stol på instinktene dine, selv om det er klokka 1 om natten.. kremt.. ;P

    • Jeg har hverken sett noe til slimpropp eller fostervann, men jeg har virkelig rier på natten som kommer med jevne mellomrom og varer lenge. Men så går de over i løpet av natten og så har jeg vonde kynnere hele dagen. I tillegg har jeg skikkelige menssmerter og press nedover, så må jo skje noe snart!! 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s