Vuggen på plass

Da har vi skrudd opp og vasket vuggen til vår elskede skatt, og det ble så koselig i kroken der han skal sove!! Vi har ikke kjøpt madrass enda, men det fikser vi på neste lønning. Jeg greide bare ikke vente med å få den inn på rommet vårt! Vi fikk vuggen av et vennepar, og den er like fin som den var som ny. Tenk at om noen få korte uke så kommer han ut! Vi venter i spenning, og mens vi venter koser vi oss med å få resten av tingene på plass. Mye av babytøyet er vasket og lagt sammen, og nå er babyteppene og sengetøyet klart til å legges på. Tiden flyr, men nå som leiligheten er i orden og det meste babyutstyret er på olass kan jeg slappe av og nyte siste del av svangerskapet. Jeg legger ved et bilde av sovekroken til lillegull så dere får se hvor fint han får det! 😀 Lille kaninen kjøpte jeg inn for noen måneder siden, og den har fått navnet Tigerkanin. Den skal bli med på sykehuset når jeg skal føde, så den kan passe på lille Tigergutt når han har kommet ut. Frem til da er jobben hans å passe på sengen til lille skatten vår 🙂 I tillegg har vi oppgradert kanalpakken vår hos GET i dag, og har nå 68 herlige kanaler jeg kan surfe på resten av svangerskapet 😉

Sovekroken til Tigergutt ❤

6 tanker på “Vuggen på plass

 1. Så koselig!! 🙂 Jeg har såvidt begynt å vaske litt tøy selv. Prøver å «spare» på det, sånn at jeg skal ha noe å kose meg med den siste tida 😉

  • Jeg har så mye å vaske, så tenkte det var like greit å begynne. Men så er jeg litt lengre på vei, så ikke så rart kanskje? 😛
   Lurt av deg å vente. Siste uken nå har gått så sakte, at om det fortsetter slik kommer han aldri ut! 😛

 2. ÅÅÅÅ lille gullgutten får gullplass i gulle-fin vugge. Heldig som har Hild og Jan Ove.. De er jammen meg snille!!

  Ser for meg en liten tass nedi den der ja!!!

  • Ja det blir veldig spesielt å komme hjem fra sykehuset og legge lille gullet i vuggen første gangen. *snufs*
   Hild og Jan Ove er toppen, og vi har fått ekstremt mye fint utstyr med dem!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s