Svangerskapskontroll og 3D-ultralyd

I går var vi på ny svangerskapskontroll, og det kunne ikke gått bedre. Skatten i magen har det helt perfekt, og formen min kunne vel heller ikke vært bedre! Ser man bort fra bekkenløsningen er alt perfekt, og jeg har minimalt vann i kroppen, helt normalt blodtrykk, ingen jernmangel, ingen urinveisinfeksjon, ingen hevelser, og ingen problemer med noe. Det er helt fantastiske nyheter! Ikke alt for lenge igjen til termin, så når formen er så fin nå er det ingen ting som tilsier at den skal forverre seg nevneverdig før han kommer ut.

Etterpå dro vi til ny 3D-ultralyd. Vi var jo for noen uker siden, men jeg var så skuffet over resultatet at jeg hadde helt vondt inni meg! Derfor bestemte vi for å gi det en ny sjanse et annet sted, og valget falt på Familieklinikken på  Majorstua. 1200,- for ca. 45 min, og det var helt fantastisk!! Denne gangen lærte vi av våre feil, og jeg spiste masse sjokolade og drakk cola for å være sikker på at han var våken. hehe..

Vi ble veldig godt mottatt av en veldig hyggelig dame, og vi ble ført inn i et koselig rom med skjermer og maskiner over alt. Jeg la meg på benken, og hun forklarte hva som skulle skje. Hun begynte med 2D (sort/hvitt) og tok en grundig undersøkelse på Tigergutt. Nok en gang var alt som det skulle, og han ligger nøyaktig på grensa til 30 uker. OM han vokser i NØYAKTIG samme tempo som han har gjort til nå kommer han til å ende på ca. 3500 g. når han blir født, og det er jo perfekt 🙂 Nå er han 1650 g, og det er tydelig at han er frisk og fin! Terminen har jo vært veldig usikker frem til nå, og for hver undersøkelse får vi ny termin. Nå har vi gitt opp, og har funnet ut at han kommer mellom 1. og 7. oktober 😛 hehe..

Ultralyden var veldig moro, og vi fikk kjempe mange fine filmklipp på cd vi fikk med hjem og som vi kan se på dvd/pc. Jeg er i alle fall strålende fornøyd denne gangen, og GLEDER meg til han kommer ut!!! Han er veldig lik pappa’n sin, men vi ser litt av mine trekk også, så blir spennende p se om det stemmer med det som kommer ut. Vi fikk også se at han har fått litt hår på hodet, og bare det er jo spesielt!! Nå sitter jeg bare å ser på klippene om og om igjen med tårer i øynene, og et stort smil rundt munnen. Det var SÅÅÅÅ verdt det å ta ny ultralyd!!

Familieklinikken på Majorstua anbefales i alle fall på det varmeste av oss!!  😀

2 tanker på “Svangerskapskontroll og 3D-ultralyd

  1. Så utrolig koselig 🙂 Jeg sitter også med tårer i øynene når jeg ser videoen av jenta vår 😉 Vi vil gjerne se noen bilder! 🙂

    • Vi fikk bare bilder i 2D, men fikk 19 filmklipp så må finne et program som kan ta bilder i filmen. Var utrolig kos å se han i alle fall!! Han er så søt!! Tenk at det er ikke lenge igjen før de små er i armene våre! ❤ *snufs*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s