Magebilde uke 31

Da er det på tide med nytt magebilde, og vi har kommet til uke 31, og magen vokser stadig med den lille Tigergutten vår inni 🙂 Jeg kan stolt konstatere at det er fortsatt ingen strekkmerker på magen, og jeg har fortsatt midje-innsvingen min i behold til en viss grad! Fornøyd!!! 😀

12 tanker på “Magebilde uke 31

 1. WOw! Nå begynner det å ligne en skikkelig Tommyball i magen jo! WOW! Og tenk det: det skal ut en gang! Gisp!

  Men dæven døtte at du klarer å bare se gravid ut og ikke litt feit ut engang! Og ingen strekkmerker! Ikke en tigerstripe på magen engang! ;-D Tenkte jo at hvis du fikk strekkmerker, så kan man kalle det tigerstriper, men ser ut til at du slipper unna! 😀 Din snik! (aka snikende tiger!) ;-P

  • Ja han begynner å gi seg til kjenne nå, på mange måter! Gjør jo direkte vondt når han sparker skikkelig. Frykter litt for høyre ribbein om noen uker 😛 hehe..
   Strekkmerkene befinner seg nok på rumpa, og der er det tigerstriper i fleng! Men er veldig heldig som ikke har fått noen på magen enda, så snikende tiger fortsetter å snike seg unna litt til 😉 Ang feit har jeg aldri følt meg feitere, men det meste som vises på vekta er jo baby and so on, så tror faktisk ikke jeg har så mye ekstra fett innabords. Håper det fortsetter 😉

 2. Kall meg nyfiken, men er faktisk et av de mest spennende å lese og se på bloggen din: hvordan svangerskapet ditt går fysisk så vel som i livet ditt rundt. En ting er å høre det fra venninner, men en annen ting å lese det sånn som fra deg. 😀

  Det rare er hvor fort det har gått! Syntes ikke det var så lenge siden jeg oppdaget bloggen din igjen og plutselig så at du var blitt gravid…og nå, så skal han jo allerede snart ut!

  *skal lese, lese de andre innleggene dine også nå…er ikke ajour nå som sommeren har tatt min tid. ;-)*

  • hehe.. Du er ikke alene om å synes ting har gått fort! Fra å være steril og leve livet med ny kjæreste ble omveltningen stooor da jeg ble gravid, og jeg syns det er bare noen få måneder siden jeg satt der med testen i hånden. Og nå skal han snart UT!! Jeg merker nok ting har gått litt vel fort i dette svangerskapet, mne jo før han kommer ut jo bedre er det. Føler ikke at svangerskap er helt min greie.. hehe.. Koselig å høre noen liker å lese det jeg skriver da, og ikke føler jeg maser mye om dette svangerskapet 😉 hehe..

 3. Btw,

  mannen min, da han var en liten bebis i magen til mor si, så sparket han faktisk i stykker to av hennes ribbein! Så ikke helt usannsynlig at det kan skje faktisk! Så keep watching him!

  pps, personlighetens energi i magen stemmer ofte med den dem blir ute av magen…så du får nok en vilter tigerunge, og som du vet: tigre er ikke lette å temme, så lykke tiL! ;-D

  • Ja jeg har hørt rykter om ribbein som har brukket etter et inside kick. Får bare håpe mine er så herdet etter mye mishandling opp gjennom årene at de tåler en støyt!!

   Og jeg er veldig glad den lille Tigeren blir vekt, så balanserer det kanskje opp for den viltre tigeren 😉

 4. oj! du har jommin vokst siden sist jeg har hatt tid å titte innom bloggen din! Så fiiin mage! ;-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s