Smertehelvete: Brasiliansk voksing

Jeg kler av meg bukse og truse, legger meg på benken, lampen over meg blir tent, og min faste hudpleier kommer inn i rommet. Det er klart for smertehelvete nr.1: Brasiliansk voksing!

Jeg går fast hos verdens hyggeligste hudterapaut, og det er med god grunn jeg har valgt akkurat denne kvinnen. Hun er rask, medfølende og hyggelig. Legg merke til at ordet rask står som nummer èn! Tempo er noe man setter pris på når man ligger halvnaken på en benk med underlivet på vift, og man vet det gjør så vondt at man heller kunne tenke seg å bli slått i hodet med en kjevle.

Varm voks smøres på, og som Mel Gibson så uvitende sier i filmen «What women wants» rett før han skal prøve å vokse leggene: This isn’t so bad! Don’t understand why women complains about this shit.»  Så river han av tøybiten og flyr veggemellom mens han brøler. Slik føles det å vokse underlivet, bare at det er mye, mye verre! Når man er gravid i tillegg blir huden veldig mye mer følsom, og denne gangen kommenterte til og med hudpleieren at det virket som det var verre enn tidligere. Hun påpekte nemlig at hun aldri har hørt meg brøle før! 😛

Men nå er det i alle fall unnagjort, jeg er klar for bikinisesongen, og jeg gleder meg til å ta en iskald dusj for å kjøle ned mitt såre underliv! Heldigvis er det noen uker til neste gang jeg må gjennom dette smertehelvete!!! 😀

7 tanker på “Smertehelvete: Brasiliansk voksing

 1. Au, det der hørtes virkelig vondt ut. Og jeg er veldig glad for at det ikke er meg.

  Hehe… synes jeg ser meg selv hyle av smerte mens jeg ser på hudterapeuten stå der med en hårete tøybit i hånden… som har to klumper jeg drar kjensel på…

  • hahahaha!!!! Kan faktisk se for meg det jeg også! 😛 Nei, tror ikke menn hadde overlevd dette, no offence… Men dere har jo mye tynnere hud der nede også, så er ikke så mye som skal til! Men det har virkelig ikke gjort så vondt som dette før, så følte meg skikkelig pinglete! Heldigvis hadde hun forståelse for det, og spurte om jeg trengte pause hele tre ganger. Hun har aldri spurt om det før… hehe..

 2. Tar man absolutt alt da? Fra innerst til ytterst holdt jeg på å si… Hehe!

  Er såå frista til å prøve voksing..
  Hvor lenge er hårene borte forresten? Stemmer det at det går lenger og lenger tid for hver gang?

  • Jeg tar i all fall alt.. man KAN la det være igjen en stripe på midten, men skjønner ikke poenget med det… Liker det glatt jeg 😉 Når man tar brasiliansk tar man absolutt alt, til og med mellom rumpeballene! Om hudpleieren er flink tar det ca. 10-15 min, og det er lenge nok!!!

   Jeg anbefaler alle jenter å prøve det, men med en advarsel om at man blir hekta. Hvor lenge hårene blir borte varier vel fra person til person alt ettersom hvor raskt hårene vokser, men de sier man skal vokse seg hver 3-5 uke ca. Jeg går når jeg føler for det, og nå var det 8-9 uker siden sist om jeg husker riktig. Det er litt for lenge, for da får røttene festet seg ordentlig igjen. Hårene holder seg borte i alle fall en uke før det så smått begynner å vokse ut igjen, og da vokser det sankte.

   Det verste med voksing er at man må la hårene vokse ganske langt ut før man kan vokse igjen, så 5 uker er vanlig å vente. Det er en prøvelse å ikke falle for fristelsen å barbere, men gjør man det ødelegger man for seg selv. Det tar lengre og lengre tid for hårene å vokse ut for hver gang så lenge man IKKE shaver i det hele tatt! Og voksingen går også lettere for hver gang når huden blir mindre ømfintlig og man venner seg til det. Grunnen til at det gjorde så vondt nå var fordi jeg ventet litt for lenge (dumme meg) og fordi hormoner gjør huden min mye mer følsom.

   Men som sagt: jeg anbefaler deg virkelgi å prøve det!!! Smerten er verdt det! 😀 og så forventer jeg oppdatering på hvordan det gikk 😉

 3. Tilbaketråkk: Intuition barberhøvel - Hårfjerning | Heidi.Nu ~ Ambivalent Tordensky

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s