Svangerskapsdemens

Sett på Bærum sykehus i dag:

En stk. gravid kvinne med samboer kommer til luka på føden, presenterer seg,  og sier vi har time i dag kl.14.30. Jordmor søker opp navnet, og konstaterer at timen vi har møtt opp til er ikke før i morgen!

Snakk om svangerskapsdemens! Dette skjedde etter trippel-sjekking på kalenderen og dobbelsjekking på mobil. Det er langt å kjøre bomtur fra Oslo til Bærum!

Min samboer har konstatert at kvinners stemmerett i Norge varte fra 1913 til 2010… Jeg har ikke mer jeg skulle sagt fremover. Fra nå av skal samboeren få i oppdrag å dobbelsjekke alle avtaler….

6 tanker på “Svangerskapsdemens

  1. He he…sounds familiar…..Alder er ikke unndratt loven om å ikke dumme seg ut i ny og ne……selv må jeg innrømme at jeg tidvis er litt»nedsnødd» selv. 😉

  2. Gravide kvinner er unnskyldt der mener nå jeg, men jeg har fått tulla mi (verdens vakreste såklart :P) og bare vent til ammetåka tar deg sier jeg deg, den er ti ganger verre, du snakker før du tenker, gjør ting i feil rekkefølge , du legger fra deg ting og glemmer hvor du la de fra deg på 5 min osv. Stakkars mannen blir helt sprø av meg.. Utilregnelig på alle andre plan en babyens velvære er vel nøkkelordet her vil jeg si.. 😛

    • Ammetåka høres ikke så forskjellig ut fra hvordan jeg er til vanlig 😛 hehe.. Men har blitt verre etter jeg ble gravid, så om det blir ENDA verre når babyen kommer kan samboeren G L E D E seg! Han må vite hvor alt er av nøkler, pengbok osv (både mine og hans) ellers blir han stresset! Blir moro når jeg ikke lenger vet noen ting om no! hahahahaha!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s