Sticky love

For å oppnå klissete lykke tar man

2 dl sukker
1 dl lys eller mørk sirup
3 dl fløte
1 ts vaniljesukker
125 g smør

Ha alt sammen i en dyp kjele, så koker man det opp mens man rører godt. Om man vil ha kraftigere karamellsmak kan man smelte sukkeret før man har i resten. Jo mørkere sukkeret blir, jo mørkere smak får karamellene. Man rører og rører, og lar det koke 10-12 minutter til massen er rykende varm og klissete. Man avkjøler massen litt, så fordeler man det pent og pyntelig i muffinsformer og stapper det hele i kjøleskapet. Så venter man utålmodig på at godsakene skal stivne (kan ta så mye osm hele natten) før man kaster seg grådig over snadderet!

Mmmmm…. Hjemmelagde karameller er virkelig klissete lykke! 😀

4 tanker på “Sticky love

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s