Egenrådighet

Lille Tigergutt har allerede begynt å vise litt av sin fantastiske personlighet. Ikke fullt så fantastisk i mamma og pappas øyne bestandig, siden tassen er ganske så egenrådig av seg, og ting skal gå på hans premisser and his only! Dere lurer sikkert på hvordan en liten tass på 20 uker og 3 dager kan vise personlighet inne i magen? Jo nå skal dere høre!

Tigergutt er en aktiv tass. Jeg har kjent liv lenge, og for noen uker siden kunne jeg kjenne de første sparkene utenpå magen!  Det var utrolig kult, og siden den gang har jeg og sambo kjent spark hver eneste dag, noe som er veldig koselig. Men det er ikke alltid like lett å kjenne den lille sparke utenpå magen! Den lille krabaten kan ligge inne der å sparke så jeg blir øm innvendig, men så snart noen legger hånden på magen slutter han plent å sparke, og nekter å fortsette før vi lurer han til å tro at hånden er tatt bort! Frekke frø! 😛

Det var jo fortvilt for min mor og bestemor da jeg var hjemme og de gledet seg til å kjenne, og det fikk de jo også. Til slutt… Det kreves sin tålmodighet å skulle kjenne, og man skal ville det veldig sterkt! Det er en tålmodighetsprøve de fleste gir opp! Jeg er heldig som kjenner han sparke innvendig uansett, men ikke engang JEG får kjenne den lille sparke utenpå om jeg ikke er tålmodig. *sukk* Jeg må jo le litt. Trikset er å spille høy musikk for han, da setter han igang trommestikkene og holder takten, og om man legger hånden på for så å nesten fjerne den kan man da kjenne det om man er heldig. VELDIG heldig! Nå kan det jo hende Han har arvet sin mors stahet, og jeg vet ikke helt om det lover bra for fremtiden at han skal både være tiger og en mannlig verson av meg! *grøss* Er det nå jeg skal sette pris på at min mor har holdt ut med meg alle disse årene? 😛

Jaja… Han lever i alle fall, og selv om det kjennes i varierende grad vet jeg i alle fall at han er der, og det er det viktigste! Så får vi bare smøre oss med tålmodighet, og håpe han venner seg av med å være så vanskelig å ha med å gjøre når det kommer til sparking! 😉

Lille stabeistet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s