Saccosekk-love!

Etterhvert som magen blir større får jeg mer og mer problemer med å sitte rett opp og ned i lengre perioder. Det å sitte en halv time i sofaen gjør at ryggen og lungene protesterer kraftig, og gjør at det verker noe helt jævlig mellom skulderbladene og nedover ryggen. Derfor har jeg nå kommet opp med en løsning: Saccosekk! Så i dag begynte prosjekt sacco, og jeg må innrømme at det så litt mørkt ut i begynnelsen. De fleste saccoer er latterlig små, og beregnet på barn (skjønner ikke det der 😛 ). Så jeg søkte litt mer på nett, og plutselig åpenbarte denne deilige saken seg!

Fatboy er en fantastisk diger sak som tar hele stua vår, men som er noe av det beste jeg har sittet i noen gang! Det hjalp også på at jeg fikk den  til halv pris, så jeg kan ikke si meg annet enn fornøyd! Nå jubler ryggen, bekkenet og lungene! Jeg kan puste skikkelig, og babyen protesterer ikke like mye på mammas sittestilling. Nå når han begynner å sparke er det bare kosesparking, og da legger jeg hånda på magen og nyter at den lille lever og har det bra der inne i den mørke vann-hulen sin 🙂

Fatboy anbefales til ALLE! Det er den beste møbelinvesteringen jeg har gjort noen gang, og jeg tror nok at hadde jeg ikke vært gravid og hatt førsteretten måtte jeg ha sloss med samboeren om å sitte i dette mirakelet av en saccosekk! Bye Bye til den jeg hadde før (som er hjemme hos mamma og er så utslitt at man sitter direkte på gulvet) og hello til Fatboy! My new love! ❤

Nå ligger jeg bare rett ut, stryker over magen, synger en liten trall til Tigergutt, og kjenner det lille mirakelet mitt sparke lystig! Livet er herlig! 😀

2 tanker på “Saccosekk-love!

  1. Den så goood ut :)! men hvordan fikk du den på halv pris?
    Flott blogg -du blir nok en kjempebra mamma 🙂

    • Du går på bohus å kjøper kopien som er tro kopi av originalen 😉

      Og tusen takk for det 🙂 Håper jeg i alle fall blir en rimelig god mamma, men tiden vil vise! Du får følge med videre å se hva som skjer! Det kommer vel noen hysteriske innlegg etterhvert der jeg hyler ut frustrasjon over gråtende barn som ikke vil spise 😉 hehe..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s