17. Mai – en international dag??

Jeg syns 17. mai er en bråkete, stressende og koselig dag. Spente barn som blir presset til å gå i tog, sure foreldre som kunne tenkt seg å la være, og masse pølser og is. Men til tross for at alle er varme/kalde, slitne etter tog osv smiler alle og roper hurra. KONGE!! 😀 Men de siste årene har visst Norge glemt hva 17. mai faktisk er. Husker stortinget det? At det var da Norge fikk egen grunnlov? Ikke? Da er det på tide med en oppsummering!!!

Det koseligste med 17. mai er at Norge og nordmenn får lov å vise hvem vi er og hvilket land vi bor i. Dette markerer vi med NORSKE flagg og det syns jeg er koselig 🙂 Men de siste årene blir det mindre og mindre norske flagg, og flere og flere UTENLANDSKE flagg! Hva i helvete?? Det var jo stor debatt om samene skulle få lov å bruke sitt flagg på 17. mai. Hvorfor skulle de ikke få lov til det? Samene er jo norske de også på lik linje med oss andre, de har bare et annet flagg. Det bør de få lov til å bruke! Men så kommer det somalske flagg, irakiske flakk, iranske flagg, osv osv… Hva gjør disse ute på en NORSK nationaldag?? Vi feirer tross alt noe som gagnet Norge og som frigjorde Norge! Ikke resten av verden!!

Stortinget er for snill! Ikke nok har innvandrerne tatt over TO bydeler i Oslo, de skal faen meg også overta nationaldagen vår også! Er det ikke noe som er helt norsk lenger?? Har Norges nationaldag blitt en international feiring?

Jeg stemmer for å fjerne samtlige flagg som ikke hører hjemme i Norge på en nationaldag!! De som hører hjemme på 17. mai er det norske flagg og det samiske flagget! Alle andre burde pakkes bort! Innvandrerne viser dem frem ofte nok under demonstrasjoner mot grusomme Norge, så vi kan få slippe å se dem akkurat denne dagen! De påstår de vil bli en del av det norske folk? Da kan de faktisk vifte med det norske flagget på nationaldagen vår! De får feire sine egne nationaldager med sine egne flagg. Er ikke det nok?? Mye vil ha mer!!

La 17. mai forbli Norsk!!!!!

4 tanker på “17. Mai – en international dag??

  1. Tror det merkes mer i hovedstaden dette med forskjellige flagg, men forstår problemstillingen spesielt med tanke på innvandring i norge.

    Mannen min kaller innvandrere «jotner», jf norrøn mytologi, hvor de var slemme troll som prøver å overta vallhalla….og hva er det innvandrere gjør?

    • Jeg er enig med mannen din. Jeg har ikke problemer med innvandrere som følger norske lover, regler og skikker, men å komme hit og kritisere Norge for alt mulig, bygge store synagoger og templer, bruke egne flagg på nationaldagen vår osv… Det blir litt i overkant for meg. Skjønner godt at flere og flere nordmenn blir rasister..

  2. Ja….selv er jeg jo utenlending i blodet (halv-dansk og halv-thai), men jeg er ikke «jotne» sånn som mange innvandrere er ….

    Jeg vil heller kalle deg og mannen min (og meg selv faktisk) kulturist enn rasist, for vi har ikke mot hudfargen til folk eller hvor de kommer fra, men mer i mot at de prakker med sine kulturer….men du har jo også rett: ikke rart mange blir rasister i tillegg til kulturister. :-/

    • Ja det er sant. Jeg har jo flere venner som er utlendinger, så har mer med oppførselen til innvandrerne å gjøre! Er jo halvt dansk selv, men er jo Norsk siden jeg er født og oppvokst her. Føler Norge burde stå mer på krava enn vi gjør!! Første du ser når du kjører inn til Oslo fra gardermoen er jo en diger synagoge! Er ikke det litt feil??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s