PÅSKEN ER HER!!!!

Jeg elsker påske! Mange har fått med seg at jeg ikke er så veldig fan av jul, men da er det to andre ting jeg setter ekstremt høyt istedenfor, nemlig halloween og påske! Jeg elsker alt med påske. Gulfargen, vårfølelsen, blomstene som begynner å sprette opp, alle eggene, påskesjokoladen, solen, påskematen, you name it!! Påske er så ufatterlig deilig! Bare det å samles hele familien til påskemiddag (som består av påske lam med fløtegratinerte poteter) er nok i seg selv til at påsken er verdt å feire.

En annen ting jeg elsker med påsken er at det ikke er gaver involvert! Man slipper å gi gaver, og man slipper å FÅ gaver. Man utveksler påskeegg, men det er jo bare søtt og koselig! Julegaver er bare stress… Påskeegg er spennende, det er morsomt å sette sammen, og det er mye tanke og kjærlighet bak det. Jeg ga påskeegg til min kjære litt før tiden i år, men det var også som takk for alt han gjør for meg og ikke bare påskegodteri. Jeg og min kjære skal besøke familien min i påsken, og det blir deilig å få ordentlig tid sammen uten å tenke på jobb eller noe annet. Magen har blitt små-rund og fin, og MiniTiger er visst også veldig glad i påske! 😀

Alt i alt er det en HERLIG årstid!

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s