Deppedager

Når man går gravid svinger humøret noe voldsomt, og er det noe jeg ikke pleier å ha så er det humørsvingninger. Jeg kan bli bråsint, men det gir seg på noen minutter så ingen skade skjedd. Nå derimot har jeg fått noe som kalles deppedager. De kommer ikke ofte, men de er der. Deppedager er at man blir depressiv, og særlig på kvelden. Da tenker man kun negativt, man gråter så man hulker, og man greier ikke fokusere på noe som er positivt. Etter en slik kveld blir man helt ødelagt dagen etter, og det er fryktelig irriterende å måtte bruke energi på sånt tull! Deppedager går jo over til dagen etter, så jeg er depressiv maks 12 timer, helst bare 3-4 timer på kvelden når jeg føler meg ensom når gubben jobber.

Det kommer jo av at hormonene jobber overtid, men det er vel bare vite tennene sammen å prise seg lykkelig over at slike dager kommer 2-3 ganger i mnd, og at det er over dagen etterpå… Det er et slit å være gravid, men det er jo verdt det da 🙂

Flere gravide som har det slik??

4 tanker på “Deppedager

  • Hey sexy!

   ja måtte jo finne ut hvorfor jeg plutselig har blitt en annen 😉 hehe… Bra artikkel, som jeg støtter fullt ut! Eneste feil er at de skriver gravide blir glemsom fra andre trimester. Jeg mener bestemt man blir glemsk allerede i første 😉

   Kosemose tilbake snusken!

 1. jada, alt er en del av normalen. Jeg får små perioder i løpet av dagen, og natten. Helt plutselig kan jeg bli skikkelig deppa, uten grunn.. Synes synd på mannen i grunn, for da er ingenting han gjør godt nok, tror han har skjønt såpass, så når jeg er slik, snur han seg bare rundt å sover videre, eller konsentrerer seg enda hardere om det spillet eller programmet som er på tv`n og rett og lett ignorerer meg til det går over. Og når det går over, er jeg så fornøyd igjen så 😛

  • Ja syns litt synd på mannen min jeg også. Han prøver jo bare å gjøre meg fornøyd, å så blir jeg bare skikkelig deppa.. Menn har det ikke så lett de heller 😉
   Godt å høre det ikke bare er jeg som er sånn, selv om det er kjipt du får slike perioder. Vi får trøste oss med at det går over etterhvert 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s