Ærlighet varer lengst

Mannen min erborte denne helgen, og det vil da si at jeg er alene hjemme. Fredagen tilbragte jeg sammen med en venninne da telefonen plutselig ringer! Det er min kjære som slår på tråden, og han virker ikke særlig happy…

Jeg: Hva skjer kjære?

Han: Ikke mye… Gutta ville ha meg med ut, så vi har tatt oss et par øl. Jeg vil egentlig bare hjem å legge meg, men de ville plutselig på strippeklubb, så jeg har jo ikke noe annet valg enn å bli med.. *sliten i tonefallet*

Jeg: Daakaar… Må du være med gutta på strippeklubb?? Synd på deg! *sarkastisk*

Han: Damene her ser jo bare ut som øgler!! Er jo et par søte her, men tenker bare på deg jeg.

Jeg: Jeg tror du er eneste mannen jeg kjenner som ringer hjem til dama si, og ikke bare forteller at han er på strippeklubb, men at han klager over det også! De fleste hadde ikke turt å nevne det engang! *ler*

Han: Jeg har jo ikke interesse av disse damene jeg! Jeg har jo den perfekte dama hjemme! Vil bare hjem å sove jeg!! Men måtte bare høre stemmen din litt.. Savner deg masse! *trist tonefall*

Han er jo søt da! Jeg setter stor pris på ærlighet, og man får det jo ikke noe ærligere at mannen ringer hjem mens han er på strippeklubb.. hehe.. Jeg mener bestemt det er bra for han å gå ut på byen med kompisene. Det er lenge siden han har sett dem, og han trenger å slappe av. Håper bare han koste seg ute! (Det gjorde han nok) 😉 Og jeg GLEDER meg til å få han hjem i dag så jeg får høre om turen og se bilder!!! 😀

2 tanker på “Ærlighet varer lengst

  1. Det er hele hemmeligheten, han kan si sånt uten at du blir sur. De fleste andre damer ville blitt drittsure for at han i det hele tatt var på strippeklubb:-) Det at han slipper å holde det hemmelig gjør at han kan fortelle, og du slipper å være mistenksom fordi han forteller deg slikt:-) En god sirkel!

    • Ja jeg har aldri vært typen til å bli sur for noe kjæresten gjør, så lenge han ikke er utro 😛
      Å gå på strippeklubb er jo bare uskyldog moro, og det er deilig vi både gir hverandre den friheten og tilliten slik at man slipper å ha dårlig stemning for bagateller 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s