Kjeder meg!!!

Kjæresten har reist bort i helgen, og jeg kjeder livet av meg. Vanligvis ville jeg stukket til byen, møtt venner, lest en god bok osv… Det er ikke lett når man er så rastløs at man holder på å skjelve ut av sitt gode skinn, men greier ikke komme seg ut av senga fordi man er kvalm. Jeg har gått meg en luftetur (som ikke hjalp mot hverken kvalme eller rastløshet) og nå ligger jeg her å ser i taket. I går besøkte jeg en venninne, i dag er det bar til bar runde med gjengen, og livet er herlig. Men det er ikke før i kveld!!!! *grrr*

Så nå kjeeeeeder jeg meg!!!!!!!! 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s