Snille mennesker får som fortjent!

Jeg er verdens heldigste om dagen, og jeg har ofte lurt på hvorfor! Så i går fikk jeg svaret. En kompis ringte meg og etter en stund kom det fram, og jeg siterer, «grunnen til at du er så heldig og har endelig fått det så bra, er fordi du er verdens snilleste person! Du er faktisk nesten FOR snill! Du stiller alltid opp uansett hva det er, du er der med skulder og gode råd når det trengs, du er mester i å holde på hemmeligheter, og du er alltid til å stole på. Er ikke rart folk åpner seg for deg og blir så glad i deg!»

Jeg ble rørt innerst i sjelen. Dette er en kompis jeg ikke snakker med hver dag, men som er der bestandig når det trengs. Han er en av de som har vært der for meg når det har vært som verst med diverse ting, og det er han som lærte meg hvorfor jeg har hatt det som jeg har hatt det oppgjennom. I følge han har jeg hatt et vanskelig liv frem til nå fordi jeg skulle få de ekstra «gavene» jeg sitter inne med, og for at jeg skulle bli sterk som person. Min bestemor sier alltid at snille mennesker ikke får mer enn man kan takle fordi man skal lære av det, og at onde mennesker får som fortjent om livet gir dem vanskeligheter.

Jeg liker teorien, og har funnet meg til rette med at siden jeg har måtte gå gjennom det jeg har så har jeg fått diverse «gaver» i retur fordi jeg ikke har latt meg knekke. En stor takk til min kjære venn som kom med så fantastiske ord! Det varmer et overbelastet hjerte!  🙂

Da er det bare å tenke som så: økonomien er i orden, kjærligheten er i orden, familieforhold i orden, venneforhold i orden, ingen problemer i hverdagen. Livet er herlig!! 😀

2 tanker på “Snille mennesker får som fortjent!

 1. Du er jo så god da!! Takk for koselig telefonsamtale, Takk for alle gangene du har sittet barnevakt, laget middag til meg da jeg var single, alle gangene vi har ledd sammen og alle gangene du har strukket deg lenger enn noen jeg har kjent for å kjelpe meg og min familie!

  Jeg er utrolig glad i deg, og vet du fortjener kun det beste! Sier folk noe annet vet alle andre de lyver. Du er best søta! 😀

  • nååååmin!!! Har du begynt å kommetere nå?? hehe.. bare jeg nevner deg èn gang så er du komentator-konge? hehe…

   Bare hyggelig å sitte barnevakt til mine bedårende tantebarn, og jeg gjør det når som helst! Elsker de små knøttene dine! Veldog glad i deg også, og ikke minst din kjære kone. Hils alle masse fra meg! 😀

   p.s: er vel på tide å komme seg på facebook snart old man? 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s