Ny-åpning av blogg

Da er bloggen åpnet nok en gang etter en uheldig sperring. Tydeligvis noe enkelte ikke tålte å høre om seg selv, men jeg fikk i alle fall endelig sagt min side av saken. Takker for støtten jeg fikk av så mange, og håper på en roligere tid i møte etter avtale med enkelte. De er herved ikke mer velkommen i vennegjengen, så nå blir det endelig fred på jord igjen, og man kan ENDELIG legge saken død etter hele 4-5 måneder med bråk. Var på tide!!

Så velkommen tilbake til bloggen min! 😀

2 tanker på “Ny-åpning av blogg

    • Ja og vi som har forstått det er heldige mennesker min kjære Mu!

      Kjempeklam tilbake med ønsker om tidenes beste helg! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s