Syk og svak?

Jeg har alltid fundert på uttrykket syk og svak. Hva betyr det egentlig?

Jeg ligger i skrivende stund med høy feber, bihuler som er så tette at den argeste gullgraver ikke har sjanse til å hakke seg vei opp, hjernemassen truer med å poppe ut av ørene, og øynene svir og renner noe helt jævlig. Alle ledd verker, og jeg kan nesten ikke bevege på meg uten at noe smeller, knekker eller nekter å gi etter. Ingen tvil om at jeg er syk, men er jeg da også svak?

Jeg skal er satt opp på jobb i dag, og med juleferien en dag unna frister det lite å ringe seg syk. Det er mye pes og få tak i andre som kan jobbe for meg, og det styret orker jeg ikke på meg. Så da teiper jeg opp øynene, stapper papir i nesen så hjernen ikke renner ut, stifter fast smilet og drar ræva mi på jobb! Jeg nekter da å ha på meg at jeg er svak! Ingen er sterkere enn oss som drar på jobb når man er syk! Er man så dårlig at sykemelding må til er det noe annet, men jeg lar ikke en liten influensa stoppe meg!

Nå må jeg jo se det positive i dette! Jeg får ekstra penger siden jeg ikke skipper jobb, jeg kan selv for at forkjølelsen ble verre da jeg brukte kjole på lørdag da jeg var ute, og jeg kan sitte innpakket i teppe foran tv’n å spise godteri hele jula med god samvittighet, så jeg har god tid til å bli frisk! Det finnes verre tidspunkt å være syk på! 😀

Ønsk meg god bedring, og jeg ønsker alle mine kjære som er syk god bedring også!! Tenker på dere! 🙂

2 tanker på “Syk og svak?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s