Store barn, store gleder (del 2)

Hørt av naboene et sted i Oslo i kveld: Tre voksne mennesker som sitter foran nintendo wii. På konsollen spilles Super Mario i god gammeldags, men likevel nymotens, stil. Det hyles, brøles, bannes og jubles ettersom spenningen og stress-nivået stiger i takt med nye brett dukker opp i horisonten. To jenter og en mann som deler på å spille 2player på et barnespill kan bli ganske så interessant, og jeg må innrømme blodtrykket stiger når man er i ferd med å greie et brett man har prøvd lenge for å greie!! Når man i tillegg finner noe å tenke koffert på uansett hva som dukker opp eller sies må det jo bare bli mye latter og moro! 😀 Man er ikke eldre enn man føler seg, men jeg syns synd på naboene til Mr.Cocky! I tillegg fant vi ut at TigerTone og Frøken Shankly ruuuler i Mario!! 😀 Jeg kommer til å drømme om pingvin-antrekk, sopper, stjerner og blomster som kan skytes med i natt! 😉

2 tanker på “Store barn, store gleder (del 2)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s