Shop ’till you drop!

Jeg har aldri hatt god økonomi, bortsett fra når jeg jobbet på hurtigruten. Flere uheldige hendelser gjorde at jeg gikk konkurs i høst, og måtte bygge meg sakte opp igjen. Nå derimot, har økonomien snudd, og jeg har endelig penger igjen! Det må jo selvfølgelig feires, og i dag gikk turen på byen med min kjære etter jobb.

Nå er mesteparten satt inn på sparekonto, men siden alle julegavene er kjøpt inn kunne jeg bruke litt på meg selv igjen! Det ble ikke få ting heller. Ny julekjole, skinnhansker, spikermatte (den er fantastisk deilig og vond på samme tid!) ny t-skjorte, masse småting som ansiktskrem og diverse sminke, og ikke minst sjokolade!!! Jeg har ikke brukt så mye penger på meg selv på lenge, og det gjorde godt for sjelen og endelig få lov! Jeg kjøpte faktisk ingenting jeg ikke trengte, og syntes jeg var flink. Når man har en ganske ueksklusiv smak trenger man ikke kjøpe det dyreste man ser, så da blir det ikke så mye det høres ut.

Min kjære var i alle fall veeeeldig fornøyd med kjolen fra Ginatricot, og mente jeg absolutt hadde truffet blink 😉 *sukk* nå er det bare julegave til min kjære som står igjen, så skal resten av pengene stå urørt frem til jul. Men jeg sier det igjen: det å endelig bruke penger på seg selv med god samvittighet er beste følelsen i verden!!! ❤

6 tanker på “Shop ’till you drop!

    • Jeg jobbet på en av de eldste, Lofoten, og kunne aldri jobbet på en av de store!! Jeg elsker alt av båtliv, og må føle at jeg er på sjøen. Det mister man på de store skipene… Dessuten er det roligere tempo på de minste 😉

  1. Lofoten har jeg hatt en tur med bare, men var på Harald Jarl en god stund. Jeg angrer meg på at jeg ikke skrev dagbok fra den tiden. Det var helt vilt.

    • Ja jeg angrer på det jeg også. Morsomste og villeste arbeidsplassen jeg har hatt! Og det er deilig når man får så mange utfordringer! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s