Store barn, store gleder!

Det er noe spesiellt ved å ligge på sofaen å studere min kjære, som spiller «medal of honor» på PS2. Han sitter heeeelt konsentrert, og hver gang han greier å gjøre noe spesielt vanskelig ler han og ser bort på meg, bare for å sjekke at jeg fikk det med meg. Han utbryter «SÅ  du den eller?!» med så stor iver og begeistring at jeg må bare le. Han er skikkelig skjønn, og man skulle ikke tro han er 40 år bestandig.. hehehe…  Store barn, store gleder! 😀

4 tanker på “Store barn, store gleder!

  1. Vi blir aldri voksen 🙂 Er jo derfor vi får unger så vi har noen å leke med når vi blir enda eldre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s