Pepperkakepynting!

Noe av det koseligste jeg vet er å pynte pepperkaker og kakemenn, og i dag fikk jeg gjort begge deler! 😀 Jeg og min kjære skulle kjøre julegaver til en venninne av mamma, og de hadde «tilfeldigvis» bakedag. Vi måtte jo være med å pynte, og med tre barn løpende rundt og to babyer som var veeeeldig nysgjerrig ble det ikke mye rolig pynting! hehe.. Vi koste oss masse, og jeg fikk nok en gang bekreftet at min kjære er helt fantastisk med barn i alle aldre. Han er i tillegg veldig kreativ, og jeg fikk beskjed om at det er første gang han pynter pepperkaker!  Ikke nok med det, han har heller aldri smakt kakemenn før! *Gisp!*

Etter pizza, julekaker og jul i svingen kjørte vi hjemover, ganske så mettet på barn og pynting av kaker, men koselig var det! Vi får ta oss en tur om ikke lenge igjen… 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s