Tobarnsmor for et døgn

Det er liv og røre i heimen i kveld! Prinsessen til en kompis av sambo har lenge hatt lyst å komme på overnatting, og denne helgen passet det endelig. Hun er 5 år, og helt fantastisk veloppdragen! Leo er i ekstase over å ha en storesøster for et døgn, og det er kjekt å ha besøk. 🙂

Hjemmelaget pizza til middag, og så ble bolledeig satt. Nå har vi bakt ut boller og kanelsnurrer, og barna er benket foran tv’n med fredagsgodt og Disneys Askepott. Fred og ro, men kan ikke si jeg gruer meg til de skal legge seg 😉 hehe… I morgen blir det amerikanske pannekaker til frokost, og kanskje en tur på museum om vi gidder.

Ha en fin kveld alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s