Ett år eldre…

Det er den tiden av året. Bursdag. Jeg merker at selv om jeg gleder meg til bursdagen min, blir den liksom mindre og mindre viktig jo eldre jeg blir. Nå fyller jeg 26, men har ingen forhold til det tallet i det hele tatt. Jeg har vært over 30 i flere år mentalt, så 26 er bare et tall. I år skal jeg faktisk feire bursdagen min for første gang på mange år, og det blir stas å kunne ha en koselig kveld med gode venner. Barnevakt er fikset, så sambo kan være med på moroa! 🙂

Når jeg ser tilbake på året som har gått slår det meg hvor mye som faktisk har skjedd de siste årene!! Jeg har gått fra å være super-single til å bli samboer og få barn på bare 3 år. Det er helt surrealistisk å tenke på at jeg aldri skulle ha kjæreste, og jeg skulle ALDRI ha barn! Nå sitter jeg her med begge deler, og føler meg veldig heldig!

Leo vokser og blir stor. 2-åringen vår snakker, løser problemer, finner på nye ting. sprer rundt seg med glede og latter, og får oss til å rive av oss håret i frustrasjon. Trassalderen har banket på døren, og det er like før den blir kastet på dør. Hadde jeg bare kunne si at den skulle gå bort!! Den snille, gode gutten vår med humor i blikket kan på 2 sekunder forvandles til et frådende beist som hyler og vræler for den minste ting. I går fikk han ikke opp lokket på en ting han lekte med, og det klikket fullstendig for ham! Han blir trøstesløs, og det eneste vi kan gjøre er å stå på sidelinjen og vente på at stormen skal gi seg. Som regel blåser det forbi ganske kjapt, men noen ganger bare varer det og varer det og varer litt til. Bra jeg har en finslipt tålmodighet som varer like lenge.. hehe… 😉

Ellers skjer det mye spennende!! Jeg har hatt lyst å jobbe som profesjonell portrettfotograf siden jeg var liten jente, og nå går drømmen i oppfyllelse! 😀 Jeg har offisielt begynt som portrettfotograf, og det blir spennende å se hvordan det går. 2013 kommer til å gå for det meste til å skaffe seg et kundegrunnlag og et rykte, og det kan ta flere år før jeg kan ha det som heltidsjobb, men jeg tar det som det kommer. Jeg har satt opp hjemmesiden min, og selv om jeg aldri har laget hjemmeside før syns jeg den så langt er veldig bra! Sjekk den ut og si hva du syns. Kom gjerne med forslag om hvordan den kan forbedres!

Ellers er det så mye som skjer at jeg greier ikke holde følge. Julen nærmer seg med alt det innebærer. Jeg blogger lite om dagen, rett og slett fordi jeg bruker all min energi på haldorsenfoto.com og min andre jobb. Leo og sambo krever jo også sitt, og blogging kommer i siste rekke om dagen. Egentlig er det litt deilig, samtidig så savner jeg å ville blogge om ting som skjer. Jeg har gått så langt som å vurdere å slette denne bloggen, men jeg får meg ikke til å gjøre det riktig enda. Om bloggingen tar seg opp om en stund er det fryktelig trist om den ikke er her lenger. Vi får se hvordan det utvikler seg.

Men i alle fall, HURRA for meg i dag! Gleder meg til å feire dagen min med herlige folk!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s