Stille stund

Flere har sendt meg kommentarer, mail, facebookmeldinger osv om at jeg er så stille for tiden. Er det lite som skjer? Nei langt i fra! Det er neste FOR mye som ksjer, og jeg er virkelig ikke i blogge-modus om dagen. Men jeg skal gi dere en oppdatering på hva som har skjedd i sommer!

Leo Nicolai:
Leo vokser og blir stor. Han er snart 2 år (HJELP) og han er en fantastisk gutt!!! Han er verdens snilleste, rampete, kjærlige, egenrådige og morsomme gutten jeg vet om. Han er perfekt, og jeg elsker det lille kreket vårt mer og mer for hver dag. Det er slitsomt å være mor, men det er jammen meg verdt det! Han snakker i ett sett, og det er flere og flere ord som kommer ut av munnen hans. Elefam = elefant, Vamm = vann, Raff = giraff, Se der, sitte der, løve, båt, bil osv.. Ord blir satt sammen til setninger, og han er like stolt hver gang vi skjønner hva han sier! Han er en skikkelig tøffing med enorme mengder humor, og alt han gjør får meg til å le! ❤ Han elsker dyr, og alle hunder, katter og andre dyr vi møter på må hilses på å koses på. Men han lærer fort, og han har lært at han alltid må spørre eieren først. Ikke løpe rett bort til fremmede dyr!

Fiskene:
Krølle og Gulli lever i beste velgående, og det er moro med fisk! Neste prosjekt er akvarium på 260 liter (jeg har 20 liter nå) og det er bare å begynne å spare! Fiskene storkoser seg sammen, og de er fantastiske vesener som holder oss med selskap uten å kreve oppmerksomhet. LOVE IT! Kjenner jeg er såååå ferdig med pelsdyr!!! Moro å gå i dyrebutikker å planlegge det store akvariet som skal opp til høsten/vinteren.

Generelt:
Ellers har vi vært en tur på reise i år. Danmark i April, noen turer til Molde, og ikke minst FRANKRIKE!!! I juni var vi en uke i Frankrike, og selvfølgelig Paris! Jeg har drømt om å dra til Paris i 20 år og se Eiffeltårnet, og endelig gikk det i oppfyllelse! Vi så alle andre severdigheter også, men det var tårnet som var best! Vi var på et enormt akvarium (Leo elsker sånt) og koste oss med shopping og severdigheter. Vi var også på Disneyland Paris, og som den store disney-nerden jeg er har dette vært en laaang drøm! 20 år har jeg drømt om Disneyland Paris, og da passet det bra at de fylte 20 år i år! Det var en drømmedag uten like, og jeg shoppet med meg omtrent overvekt derfra. Hadde vi hatt bedre plass i kofferten hadde jeg shoppet myyyye mer!!!

Vi var også på slottsbryllup med fult galla-antrekk, og det var et perfekt bryllup. Onkelen min giftet seg med sin utkårede, og jeg har fått en fantastisk tante og 4 nye fantastiske søskenbarn! De var nydelige begge to, og det var jo litt stas å pynte seg i gallaklær tre dager på rad. Slottet var nydelig, maten var fantastisk, og vi danset ut i de sene/tidlige nattetimer/morgentimer. Da vi reiste hjem var vi full av inntrykk og gode opplevelser. Leo var eksemplarisk hele turen, og vi kunne ikke vært stoltere av gutten vår! ❤

Treningen går også bra, og jeg har gått ned flere cm enn jeg hadde trodd. Jeg trener aktivt på Fresh Fitness, og det er herlig å komme igang etter ferien! Jeg kom hjem fra Frankrike med beinhinnebetennelse i begge leggene, så det blir ikke så aktiv trening som jeg vil, men betennelsesdempende skal ta det bra. Får smøre på tigerbalsam å se om det hjelper også!

Ellers planlegger vi kanskje en tur til Kreta til høsten, og en tur til Thailand i vinter. Mange planer, og det er gledelig å ha det sånn! Ellers går det også i parkliv med gode venner, noen fester her og der og middagsbesøk til tider. Alt er rett og slett perfekt, med andre ord! Jeg vet det er lett å fremstille ting bedre enn de er på en blogg, facebookstatus o.l., men jeg har ingen ting å klage på om dagen.

Ønsker dere en god sommer videre!!! 🙂

Gallakjolen foran slottet!

1. dag av bryllupet. Enkel selskapskjole, og Leo med matchende dress 🙂

Leo fikk møte sitt store idol Mikke Mus i Disneyland!!

Eiffeltårnet!

6 tanker på “Stille stund

 1. Wow! Du ser jo nesten prikk lik askepott fra disney når hun skal på ball til slottet jo! Samme blåfargen i kjolen og samme hårfarge! Og like vakker så klart 😀

  Artig å se deg på blogg igjen! Men helt enig: ikke lett å være super aktiv på blogg om man faktisk har mye å gjøre!

  Skal på båt til torsdag, og så skal jeg se om jeg får fine lunsjtimer på land med deg i løpet av de to ukene jeg skal jobbe på vann! Kommer an på arbeidstidene, but I let you know asap!
  Masse god sommer!

  • Tuuusen takk for hyggelig kompliment! *rødme*

   Jeg ser frem til hyggelig lunsjdater, så let me know and I’ll be there 😉
   Nå er det jo så mye som skjer at timeplanen er hyggelig full! Men det går latterlig utover bloggingen. Når jeg i tillegg jobber på data er det liksom «jobb» å ha den fremme, så når jeg ikke jobber gidder jeg ikke slå den på, og når jeg jobber tar jeg meg ikke tid til bloggen. Men det kommer innlegg i ny og ne når jeg kommer på det og gidder! 🙂

   Kjempegod sommer til deg og James Bond også! 🙂

 2. Hei Tone! Så fint å se at alt er bra med dere! Og så stor som Leo har blitt! 🙂 Har ikke vært inne her på «år og dag», så var koselig å lese et sånt innlegg når jeg først kom meg inn.

  Ha en fortsatt fin sommer! 😀

  • Hei!

   Long time no see!! Jeg har vært inne å tittet på bloggen din og registrer at det ikke bare er jeg som pauser litt fra bloggingen! Men alltid koselig med besøk av deg 😀

   Leo har blitt en liten mann, og veksler på å være et lite monster og kjærlig godgutt.. hehehe.. Fin kombinasjon! 😀 Håper det går bra med deg og lillemor (som sikkert ikke er så liten lenger)

   • Haha, har trassalderen begynt å vise seg eller? 😀 Trøsten er at det bare blir verre… 😉 Og jo, frøkna her begynner i 2.klasse nå til høsten, gud som tida flyr!

    Men hva slags bryllup har dere vært i? Du var jo helt utrolig fin!

   • haha! Ja trassalderen har virkelig kommet! Heldigvis er han snill mesteparten av tiden, men du og du så sint han kan bli om han ikke får det AKKURAT som han vil! Synd for han at jeg er en ganske streng mor som blir bare vanskeligere med sutring og raserianfall 😛 hehe…
    Lillemor har jo blitt stor jo! 2. klasse blir nok spennende! 🙂

    Vi var i bryllup til onkelen min, og de giftet seg i et slott i Frankrike 3 timer utenfor Paris. Alle måtte ha på seg galla, så da tok jeg den helt ut! 🙂 Tusen takk for hyggelig kompliment! Jeg følte meg veldig fin 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s