Buissy like a bie!

Nå om dagen har jeg ikke tid til blogging, så her blir både gjestebloggingen for GO123blogg.no og denne bloggen satt litt til side i det siste. Men jeg tenkte dere skal få en liten oppdatering på hva som gjør hverdagen så travel!

1. Familie! Her går det i ett kjør med en aktiv sønn på 16 mnd. Han lærer nye ting hver dag, og det er fantastisk å se utviklingen hans fra dag til dag. Han storkoser seg i ny barnehage, så det er den beste avgjørelsen vi kunne tatt!!! Jeg og sambo prøver å få litt tid sammen også mellom all jobbingen, men det ender som regel opp med å sitt på hver vår data for å koble av fra livet rundt. Men det er veldig deilig å kunne sitte ved siden av hverandre uten å MÅTTE prate sammen! ❤

2. Jobben! Jeg har nå 4 klienter, og alle krever sitt av tid, motivasjon og energi. Det blir mange mail i løpet av dagen som skal svares på, mange sider som må oppdateres, fortoshoots som må gjennomføres, osv… Jeg elsker jobben min, og storkoser meg med å ha mange baller i luften, men da blir ting som blogging o.l. satt veldig til siden. Jeg liker å kunne fokusere, og da går alt som skaper distraksjon ut vinduet! Det er herlig å drive sitt eget firma, og det er deilig å kunne bestemme sin egen arbeidstid. Dette gir bedre tid til venner, familie og Tone-tid. 😉

3. Trening! Jeg elsker å slappe av, men jeg har begynt å sette pris på å trene litt i ny og ne. Jeg liker IKKE treningstudio, da disse ikke funker for meg. Men med mitt herlige treningsapparat fra TV-shop, Ab Circle Pro, boksing og dansing på nintendo wii’n og Zumba går vekten nedover, musklene strammes og kondisen øker. Jeg elsker å føle at jeg ser bra ut i bikini igjen!!! Nå har magen blitt nesten helt flat, og jeg har mer energi enn på lenge. Med GO123 flettet inn i kostholdet øker det bare på forbrenningen og vekttapet, og jeg er stor-fornøyd med resultatene så langt! Jeg veier nå 62 kg og måler 75 cm rundt midjen og 84 cm rundt magen. Tipp topp!! 😀

4. Privatliv! Jeg har ENDELIG fått time hos psykolog, og mange år med dritt og frustrasjon skal endelig bli løst opp! Jeg har gått inn i en likegyldig fase der alle som har gjort meg vondt tidligere ikke er lagt for hat lenger, de er totalt likegyldige for meg. De eksisterer ikke i min verden, og hadde de gått bort hadde jeg ikke enset det. (jeg hadde feiret litt, selvfølgelig, men utover det ville jeg ikke følt noe. Heldigvis er det bare 3 av disse personene! 😉 ) Det er veldig deilig å ha det sånn, og det er deilig å ha kommet dit på egenhånd uten psykolog. Men det skal bli deilig å ha noen å prate med som ikke er venner eller familie! Det er long over due nå, og jeg gleder meg til å begynne. 🙂

5. Venner!! Jeg har endelig begynt å få tid og overskudd til å treffe venner igjen, og det er så deilig!!! I går var vi i svømmehallen med en venninne og sønnen hennes, og vi koste oss masse! Jeg er egentlig alvorlig syk, og ble innlagt på sykehuset torsdag forrige uke. Jeg skal ikke gå inn på hvorfor her, men jeg er enda ikke frisk for å si det mildt!!! Men til tross for sykdom dro vi i bassenget, og Leo lærte å stupe fra kanten for første gang!!! Men det er en annen historie. Back on track! venner.. kremt.. Jeg har hatt en god del kaffedater med venninner i det siste, besøk av kompiser i ny og ne osv, og det er deilig å føle jeg har noe å bidra med igjen! Jeg har store planer om å fortsette i dette sporet 😉

6. Leo!!!!! Leo-gullet mitt har blitt så stooor! Nå løper, synger, danser, prater og tuller han dagen lang, han får masse skryt i barnehagen, han er høflig og kosete, og han er rett og slett en fantastisk unge! Og ikke minst er han den peneste gutten jeg noen gang har sett! Han har fått tre nye tenner, og det er virkelig lengde på krøllene hans nå. Han har et temprament som kan skremme enhver som tør stå i veien for ham, en vilje som kan knuse gråstein, og han har en personlighet som lyser opp hverdagen til alle som kommer i nærheten. Han har god humor, og han liker å skremme og brøle som en Liger. Vi har nemlig ikke en Tiger i hus lenger, vi har en Liger. Blanding mellom Løve og Tiger. Løve i navnet, Tiger i stjernetegnet. Love it! 😀

Tigergutten vår! <3

Tigergutten vår! ❤

8 tanker på “Buissy like a bie!

 1. Så godt med et blogginnlegg fra deg igjen, vakre Tone 🙂 Jeg liker det! Jeg skal i dette øyeblikk til å sette meg ned med en Mocca Latte a la TigerTone og bloggen min selv. Så stay tuned. Svømmehallen sa du? Det må vi fire gjøre en dag snart også. Og selvfølgelig er Jo Erik velkommen om han vil. Tar gjerne en oslotur igjen, men må bare få visakort igjen.. ble stjålet på konsert på lørdag..

  Vi er vel ikke helt der at vi sier sånt egentlig, men jeg er glad i deg. Du er en klok person i en ung (vakker!) kropp. Har stor respekt for deg og alt du står for, Tone.

  Klem fra Eirin og Oda-Nikoline ❤

  • Takk vennen! Håper blogg-spiriten kommer til meg igjen snart! 🙂 Latte mocca er DIGG! Særlig med masse sjokoladesaus.. mmmm… Tassimo-love!
   Svømmehallen er vi med på når som helst (jeg må bare bli frisk først. Går IKKE syk i vannet igjen…) og Leo kan lære Oda-Nikoline å stupe! 😀

   Jeg er glad i deg også, Eirin, og du er både klokere og vakrere enn du tror selv. Jeg er glad du har kommet deg oppover igjen, og jeg ser frem til mange kosestunder med deg og herlige Oda-Nikoline! ❤

   Stor klem fra meg og Leo Nicolai ❤

 2. Så gøy at alt går bra da 😀
  Hvilket firma har du startet? virker iallefall veldig spennende å være sin egen sjef 😉

  • Ja alt går strålende!! Leo vokser og er fornøyd, og han er en solstråle av dimensjoner! 🙂
   Jeg har startet enkeltmannsforetak og jobber som fotograf og community manager. Jeg får derfor betalt for å gjøre to ting jeg trives med: fotografere folk og sitte på facebook 😉 Livet blir ikke bedre enn det! 🙂

   • Spennende 😀
    Hørtes ikke så verst ut den jobben din – skikkelig lyst å starte noe selv, må bare finne ut HVA 😛

   • Ja jobben er virkelig fin! Jeg ble oppsøkt til jobben, så jeg bestemte meg aldri for at dette vil jeg gjøre, det var mer at muligheten bød seg og så takket jeg ja.
    Du finner nok ut hva du vil til slutt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s