Vårfølelse

Det er ganske deilig når vårfølelsen sniker seg innpå meg. Leo går til og fra barnehagen selv (vi er selvfølgelig med, men trenger ikke bære), ingen is på bakken (nesten) og fuglene synger høyere og gladere enn på lenge. Sola varmer mer og mer, og det blir lysere om kveldene. Det er virkelig deilig med vår snart!!! 😀 1. mars er det offisielt vår (for meg i alle fall) og det gleder mitt hjerte! Snart sommer!!! 😀

2 tanker på “Vårfølelse

  1. Heldige dere, her aker vi akebrett til barnehagen fortsatt 🙂 Føles som om jeg har måkt snø konstant siden nyttår 😉 Dessverre er det så mildt vært de siste dagene at snøen er mer som slush…. Savner vår i Oslo, spent på hvordan våren er her oppe, og ikke minst når den kommer 😉

    • Ja føler oss veldig heldig med bar asfalt og grønt gress! Elsker lukten av vår!! Men Oslo er lunefull, så det blir nok snø igjen før våren slår til for fullt!! Våren er jo nydelig oppe i Nord, og der er det veldig vinter helt til det PLUTSELIG er vår over natten! Selv om den kommer litt senere som regel er den veldig fin! 🙂 Og snømåking er noe dritt.. Glad vaktmesteren vår gjør det for meg 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s