Gjesteblogger for GO123blogg.no!

Etter jeg startet med GO123 ble jeg kontaktet om jeg ønsket å begynne som gjesteblogger for GO123blogg.no, noe jeg ikke har noe imot. Det er en flott mulighet til å fortelle andre hvordan det er å gå på en slik diett, og om hvordan jeg opplever vekten min i det daglige. Jeg skriver ikke mye om vekt her inne, kun noen innlegg i nye og ne, og det blir litt annerledes å fortelle andre mine oppturer og nedturer på en annen blogg en min.

Jeg er ihvertfall stolt over å ha blitt første gjesteblogger for GO123, og jeg skal gjøre mitt beste! 😀 Stay tuned!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s