Besøk på Fedora

For noen dager siden tok vi turen til vår herlige stamcafe Cafe Fedora, og Leo gledet seg MASSE til å se igjen en av eierne. Anthony og Leo har et helt spesielt bånd, og Leo er veldig glad i «onkelen» sin som sniker til ham cookies og annet digg.. hehe..

De hadde endelig fått inn Grasshopper te, en grønn te som smaker helt HIMMELSK! Vi bestilte cæsar wraps og fant oss et koselig bord. Leo fartet rundt og hilste på alle han så, og fikk hjelpe til bak kassa med å ta bestillinger. Wrapsen smakte som vanlig nydelig, og som vanlig greide jeg ikke holde meg unna bakevarene der. Denne dagen hadde de bakt helt nye cupcakes, strawberry cupcakes med swiss buttercream frosting. Jeg er alltid for å prøve nye ting, og med høye forhåpninger testet jeg dette nye bakverket med de herlige jordbærene på.

OMG!!!! Det er en av de beste cupcakesene jeg har smakt, og fyllet oppå var helt MAGISK! Det smeltet i det sekundet det traff tungen, og kjentes ut som luft med enormt mye smak! Jeg er frelst. Dessverre var disse litt for gode, og det er et faktum at jeg må tilbake å kjøpe flere. Ned i vekt sa du? Da er IKKE dette stedet å gå, men det er sååå verdt det!

Er det noe Nicole og Anthony kan så er det å bake, og denne nye cupcake’n er bare BEST! Love it! ❤

Grasshopper te på Cafe Fedora

Strawberry cupcakes med swiss buttercream frosting

2 tanker på “Besøk på Fedora

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s