Moro med skikkelig fotoutstyr!

Tenkte dere vil se et oppdatert bilde av Leo! Her er to jeg tok i julen med mitt fantastiske canon 7D kamera! Brukte Sigma objektiv 18-250 mm + canon 580EX II speedlite blits som jeg festet på stativ rettet mot en hvit blits-paraply. Redigering er gjort i Photoshop cs5 og Photoshop lightroom. 🙂

Jeg bestemmer hva vi skal se på tv i julen!!

 

2 tanker på “Moro med skikkelig fotoutstyr!

    • Riktig godt nyttår til deg og dine også!!!
      Regner med mange hyggelige treff i året som kommer! 😀
      og kamera skal jeg alltids få med meg 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s