Super-Mom!

I dag har jeg:

Stått opp kl.07, gitt poden mat, ryddet og vasket kjøkkenet, lekt med poden, skiftet på poden, jobbet litt, og levert poden i barnehagen. Og jeg har vært våken bare 1 time!! I dag har jeg foto-oppdrag hele dagen, og det blir veldig spennende med et første «offisielle» foto-oppdrag som faktureres på firmaet mitt! *stolt* Men før den tid skal det trenes og spises frokost. Hørte jeg rykter om tittelen Super-Mom??! 😀

Ha en flott dag alle sammen!

4 tanker på “Super-Mom!

 1. Wow…ikke bare supermom men supermenneske jo!

  Har selv vært våken i 5 timer og har ikke gjort annet enn å være superslask! Har spist, åpnet Bacardi Oakheart for å drikke noen glass av det av cognac-glass og drukket halv kanne filtermalt kaffe, lekt forfatteraspirant, lest sløvt i to bøker om narrasjon….blir inspirert til å bli supermenneske etter at jeg leste ditt innlegg nå! Begynner nå….må bare drikke siste glasset av rommet først. 😉

  Gratulerer med ditt oppdrag som supermenneske først og fremst, og for å være en supermom også! 😀

  • Syns du har gjort en formidabel jobb du også!! 😉
   I går stod jeg opp kl.05, reiste med fly til Stocholm for å ha workshop med skandinaviske kollegaer hele dagen, så med fly tilbake til Oslo på kvelden. Rakk akkurat hjem til å avløse gubben før han måtte på jobb. I dag har tannreguleringen blitt satt på… :/ Så har vært travle dager denne uka!! Føler meg virkelig som et supermenneske 😉 hehe.. Når har du tenkt deg til Oslo igjen da, frøken??

 2. Wow! Busy superhuman ! Seriøst, jeg kan ikke være dårligere! Skal bare ta siste slurk nå, så setter jeg igang! Promise! *bonski*

  Jeg vet ikke, har veldig lyst til å dra asap til Tigerbyen og møte deg og høre hvordan livet behandler deg nå pluss denne workshop (som du forhåpentligvis forteller om på bloggen? :-)), men nada skyss og mulighet. Nok tid når jeg har fri fra båtjobbing, så det er ikke det det er snakk om, men alltid noe som dukker opp som saboterer Oslotur eller hverdagen min (noen ganger selvforskyldt, andre ganger virkelig ikke.) .Var snakk om at husbonden skulle inn denne uken, men trokke det skjer likevel pga uheldige omstendigheter igjen. Lurer virkelig på om det er en eller annen demon der ute som er ute etter mannen min og meg. :-/

  Men skal til Oslo. Trenger tigerimpulser og andre impulser. 😀

  Fortsett gode jobben som SuperTigerHuman! Det kler deg!

  • Jeg kan dessverre ikke fortelle om det på bloggen da jeg ikke vil utgi detaljer om jobben på bloggen, men lover å fortelle face to face neste gang vi møtes! 😉
   Du får fortelle demonen at han må bare holde seg borte ellers kommer jeg å tar den!! Håper dere får roligere dager fremover. Kjipt å ha mange uheldige hendelser etterhverandre 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s