Gode råd om barneoppdragelse?

Jeg er av typen som liker å gjøre ting på min måte, dette gjelder også barneoppdragelse. Helt siden jeg ble mor har jeg hørt at stille stund før leggetid er essensielt for at barnet skal sove godt. Men er det egentlig det?

Leo sover som regel hele natten nå. Det er veldig deilig, hadde det ikke vært for at frk.mor ikke greier å dra rompa si i seng før kl.01/02. B-mennesker har IKKE lett for å vri om på leggetiden man er vant til! Basta… Men tilbake til poenget.. Leo har masse energi, og den kommer absolutt ut på kvelden. Vi er også mest aktiv mellom kl.18 og 20, så det er lettere å leke med ham da. Så da herjer vi ham opp da, til tross for alle råd om å IKKE gjøre det. Så legger vi oss på sofaen med lite lys på rundt kl.20, og Leo får varm melk på flaske. Så synger vi nattasanger i 10 min, så bærer vi en søvnig Leo i seng som sover hele natten.

Likevel gjør vi viss alt galt her! Ihvertfall i følge enkelte rådgivere som nekter å godta at små barn kan greie å legge seg til tross for herjing tett opp til leggetid. Ok, det kan vi faktisk leve med! Tar vi feil får vi bare ta feil. Vi endrer IKKE rutene bare fordi andre barn ikke takler et slikt opplegg!

Basta 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s