JUL, jul og atter jul

Det er jul, og diett i julen er i mitt tilfelle umulig. Jeg har ikke nok viljestyrke, så de siste dagene har det gått mye i julemat og julegodt + brus, og minimalt med diett og vann. Smekk på lanken, og jeg ser jo resultatene. Jeg grudde meg skikkelig til denne målingen, og overraskende nok fikk jeg meg både gode og dårlige nyheter. Jeg hadde ventet meg kun dårlige! Den gode nyheten er at jeg har gått ned 2 cm til rundt magen og ned 2 cm på midjen! Den dårlige er at vekten står stille. Men nå er julen snart ferdig, kun èn dag igjen, så jeg lover å komme sterkere tilbake med diett fra 3. juledag! Da er det slutt på julemat, og jeg reduserer til kun litt godteri og julebrus. Mest diett og vann! Jaja.. Å slanke seg i jula er bare tull, så jeg får ta konsekvensene og jobbe hardere med trening og måltider i dagene og ukene som kommer. Ønsk meg lykke til!

Så over til noe annet enn vekt og diett. Har dere fått noe fint til jul?? Det har jeg!!! 😀

Jeg har fått meg fantastisk Kenwood kjøkkenmaskin som jeg ønsket meg, gavekort til kjøpesenter, robo mop, fine ting Leo har laget i barnehagen, godteri, penger og mye mer. Men den aller beste gaven kom fra min kjære og svigerfamilien! Disse gale menneskene har kjøpt intet mindre enn Canon 7D til meg!!!!!! Jeg har ønsket meg dette kamera aldri så lenge, og jeg hadde ikke i min villeste fantasi drømt om å få dette til hverken jul, bursdag eller noen annen anledning!! Dette er et kamera til 11.000,- så det er ikke noe man bare tar seg råd til uten videre. Jeg som har lyst å begynne å jobbe som fotograf på sikt hadde ikke bra nok speilreflekskamera til den type bilder jeg vil ta, og nå har jeg et helt sinnsykt kamera som overgår alle mine våteste drømmer! 😀 Jeg har testet det så vidt i går og i dag, og jeg er rå-imponert! I tillegg fikk jeg et minnekort til kamera, så nå er det bare å begynne med fotoshoots igjen! 😀

Jeg har fått alt jeg ønsket meg i år, og føler meg som heldigste kvinne!
Tusen takk for gavene jeg har fått, og tusen takk for alle de flotte gavene Leo har fått! 😀

(Btw: Jeg kjøpte blue-ray spiller til min kjære i år, den som er best i test. Er sååå verdt pengene!!! Så nå koser vi oss med blue-ray filmene vi har samlet opp over en periode! Love u kjære! ❤ )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s