Go123-diett

Juleformen må på plass, og jeg er drittlei av å se ut som og føle meg gravid! (I mine øyne)…. Treningsapparatet funker bra, men ikke helt optimalt. I tillegg har jeg ekstremt dårlig matvaner, jeg spiser ikke usunt, jeg spiser bare alt for lite. Jeg kan komme på kl. 17 at jeg ikke har spist noe den dagen, og da er jeg fortsatt ikke sulten. Forbrenningen blir ikke akkurat på topp av dette, så nå må det hardere skyts til.

Jeg er av den oppfatning av at NOE av det som er på markedet må funke, og blikket festet seg denne gang på GO123.no. Etter å ha lest nøye gjennom hva de kan tilby fant jeg ut av Camilla-metoden hørtes bra ut. Etter litt frem og tilbake med meg selv bestilte jeg denne kuren, og i går ble en diger eske levert på døren.

Leo syntes dette var veeeldig spennende, og måtte jo utforske hva mamma skal begynne med. Inspeksjon er viktig! 😉 Jeg må innrømme at jeg er fryktelig skeptisk, men jeg er også motivert til å få til dette. Det er jo ikke mye som skal bort, det er den siste fliken av mage som ikke skal være der. Den fliken som får meg til å føle meg tykk. Jeg vet jo at jeg ikke er tykk-tykk, men så lenge man ikke føler seg fresh må man gjøre noe med det. Alt for å få tilbake selvtilliten! 🙂

Etter å ha pakket ut alt skjønner jeg at det kreves både motivasjon, styrke og utholdenhet for å greie dette. Jeg hater shakes, og som regel smaker det helt jævlig! Men jeg er som sagt villig til å prøve, og jeg har store planer om å blogge om utviklingen så jeg kan følge med litt hvordan denne kuren passer til meg. Jeg prøvde ene smoothien i går, og det er faktisk ikke det verste jeg har smakt. GODT er det jo ikke, men jeg brekker meg ikke som med de andre shakene jeg har prøvd. Så det ser jo lovende ut! Ene proteinbaren var heller ikke det verste jeg har smakt, men det er ikke det beste jeg har puttet i munnen heller..

Da er det bare å ønske meg lykke til!

4 tanker på “Go123-diett

 1. Hei!

  Så morsomt å lese om deg og din oppstart på Camilla Metoden. Vi i GO123 har nå opprettet vår egen blogg og lurer derfor på om du kunne tenke deg å være gjesteblogger hos oss? Slik at vi og våre medlemmer får følge deg på veien mot ditt mål. Du kan se vår blogg her: http://www.go123blogg.no

  Om du synes dette høres interessant ut så ta gjerne kontakt med oss.

  Ha en fin dag!
  Med vennlig hilsen Lill, GO123.no AS

  • Hei!
   Dette høres jo absolutt interessant ut 🙂 Jeg gjesteblogger gjerne, jeg! Har vært inne å lest bloggen deres, og den er veldig bra! Lærer mye 🙂
   Gleder meg til å se om CM funker på meg, og er absolutt optimistisk.

   Ha en flott dag dere også 🙂

 2. Har hatt erfaring med shakes som brekkningsmiddel jeg også, fra da jeg prøvde det for å legge på meg. Jeg _hater_ å brekke meg, så da bestemte jeg meg for at jeg helle ville jobbe for å godta meg selv enn å bruke det der for å legge på meg 😛 Så det er godt å se at selv om de kanskje ikke er så gode så går det ihvertfall ned 🙂 Lykke til!
  Jeg har forresten begynt på dette opplegget (http://treningstips.org/slik-far-du-six-pack/) etter jeg oppdaget at jeg faktisk hadde begynt å få litt mage (er ikke gravid, nei 😉 ) – to og en halv uke uti ser magen allerede bedre ut ^^ Gjør det annenhver dag 🙂

  • Ja shakes er i de fleste tilfeller fæle! Men disse går virkelig an. Jeg greier nesten hele shaken før jeg ikke greier mer 🙂 hehe.. Ser ut som et spennende opplegg! Stay strong 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s