Pynting til jul

Jeg har ikke fått med meg at man skal ta det rolig, så etter å ha vært i hjembyen 5 dager kom vi hjem i går til kaos i dag. Vi har kost oss masse med lucia-feiring, bursdagsfeiring av onkelen min som ble 35 år, juleshopping og kos med familien. Dietten min gikk faktisk greit, med litt juks her og der.

Nå som vi har kommet hjem igjen ble det mye mer travelt enn forventet. Jeg hadde en del jobb ventende på meg, i tillegg til et telefonmøte tidligere i dag, og så et vanlig møte litt senere. Pga flytting av det seneste møtet kunne jeg og min kjære ta turen til Ikea, og der ble det mye snadder. Skeidar hadde også snadder, og det å sende meg inn der alene føler jeg egentlig var direkte slemt av sambo! Men jeg kom meg helskinnet gjennom (nesten), og det var med fornøyd smil jeg kom ut av butikken.

Da vi kom hjem fra shopping måtte jeg rett på møte, og da jeg var tilbake var det stor-rydding på gang! Det ser ut som et helvete her nå pga bagasje og mye stuff som ligger rundt, så vi måtte bare ta tak. Så fikk jeg pyntet ferdig stuen, og det ble så koselig! Må dele bilder så dere får se. 🙂 Nå sitter jeg under pleddet med junior sovende søtt i sengen sin, masse stearinlys i hele stua, og med fred i sjelen. De fleste julegavene er handlet inn, regninger er snart betalt, og godteskåla er fylt opp.

Dietten går det bra med, men jeg må innrømme at 5 måltider om dagen er ikke bare bare å få til. I dag har det gått helt på trynet, og jeg har feilet fullstendig! Men de andre dagene har det gått greit, og selv om jeg ikke føler jeg har blitt tynnere tror jeg kanskje jeg har blitt det lell. Jeg er oppi alt dette syk (som vanlig) med en fryktelig vond halsbetennelse. Dette gjør jo ikke ting lettere når det kommer til spising og drikking, og jeg må manne meg grundig opp hver gang jeg putter noe i munnen. I dag har jeg tatt litt av med Twist, men det trengs i ny og ne. Om 3 dager skal det måles, og da får vi se hvor mye jukset mitt har ødelagt for meg. Men men… Livet går videre, og jeg begynner å nyte adventstiden. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s