Verdens beste mamma!

Verdens beste mamma (etter meg, selvsagt) er mamma’n MIN! Hun kan som alle andre mødre være fryktelig irriterende og kranglevoren, men hun er virkelig verdens beste mamma som gjør sitt beste for at vi 4 barna skal ha det best mulig. Dette beviser hun gang på gang, og da særlig i julen!

Jeg er nå 25 år, har bodd for meg selv siden jeg var 15, og har i bunn og grunn vært selvstendig lenge før den tid. Selv om jeg har bodd for meg selv i 10 år og hatt egen inntekt fra jeg var 17, er jeg ikke glemt i julen. I år er min andre jul som mamma (OMG hvor fort tiden har flydd!!!), og jeg hadde store planer om å lage julekalender til både mann og barn i år. Grunnet liten tid og for få timer i døgnet gikk dette litt i kassen for «lite prioritert» og stappet bakerst i hyllen. Jeg ble også enig med mamma i år at jeg har blitt for stor for at hun skal slite med å lage julekalender til meg i år. Men guess what!

I dag fikk jeg en veldig koselig hentelapp fra mamma i posten, og jeg lurte fælt på hva dette kunne være. Esken som ble hentet var SVÆR, og jeg tenkte hun kanskje hadde sendt noe til Leo. I esken var det en koselig bok til junior, og en DIGER julekalender til meg og sambo! (man må jo dele med de man er glad i 😉 ) Julekalenderen består av 24 gaveposer med diverse stuff oppi, som henger på en type henger med mange sirkler og med et stort hjerte på toppen.

Det er kun fantastiske mødre som gjør slike ting for barna sine, uansett hvor gamle de er og hvor lenge de har bodd hjemmefra. Jeg er så stolt av mamma, og jeg er så glad for at hun tas seg tid til å lage julekalender til alle barna sine selv om den eldste har fått barn selv.

Du er virkelig best mamma, og jeg er så veldig glad i deg!! Leo sender en stoooor nuss som takk for den fine boken! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s