Stygg mote

Det å handle klær er noe dritt. Det er kjedelig, det er slitsomt, og for noen som HATER å prøve klær er det en utfordring av dimensjoner. Før plukket jeg XS i alt, så da var det litt lettere, men nå som jeg er både XS, S og M er det plutselig ikke så lett lenger! I tillegg til dette er dagens mote direkte gyselig stygg!

Jeg ser på dagbladet i dag om 8 trendy hverdagskoler. Jeg klikket meg inn, og fikk sjokk! Noe styggere enn disse skal man lete lenge etter! (eller, siden mesteparten av dagens mote er stygg så trenger man ikke lete lenge) Ærlig talt! Er dette trendy er det ikke rart jeg ikke finner klær som passer! Grøsss…….

Det er jo noen skatter der ute da, men jeg finner sjeldent noe. Og det jeg finner er så dyrt at det ikke er verdt det. Jeg får nøye meg med de klærne jeg har, så få andre kjøpe denne trendy moten som egentlig burde blitt kassert for lenge siden. Er det jeg som er gammel, eller mener virkelig unge i dag at disse klærne er kule? Og om de syns det, hvorfor er det ingen som går offentlig sånn?

Man kan undres….

2 tanker på “Stygg mote

    • OH NO!! MY EYES!!!! Det synet kommer til å sitte fast på netthinna en stund! TAKK for den! 😛 hehehe… Ja man må le av sånt. Kan de ikke bare ha normale klær som før? MÅ alt se ut som det kommer fra andre planeter?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s